Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ριάλιτι του ALPHA με τα μωρά

Ετοιμάζονται για το «One Born Every Minute» στο δεύτερο μισό της σεζόν
 

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι στον ALPHA έχουν προγραμματίσει να προβάλλουν ένα ριάλιτι με μωρά. Συγκεκριμένα το concept αφορά τις γεννήσεις παιδιών και το πώς αλλάζει η ζωή ενός ζευγαριού με τη γέννηση του παιδιού τους.
 
Έτσι, τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας βρήκαν το «One Born Every Minute» που ετοιμάζεται για να προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν, δηλαδή γύρω στον Φεβρουάριο.
 
 
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το πρόγραμμα του ALPHA για το «One Born Every Minute»:
 
 
 
«Το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής είναι η γέννηση ενός παιδιού.
 
Ένα γεγονός που αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή κάθε οικογένειας.
 
Το πρώτο κλάμα του παιδιού, η πρώτη αγκαλιά των γονιών.
 
Έντονα συναισθήματα που είναι διαφορετικά για κάθε μητέρα και πατέρα.
 
Το «One Born Every Minute» αναδεικνύει με σεβασμό, τρυφερότητα και αγάπη, τη συγκλονιστική εμπειρία της γέννησης ενός παιδιού.»
 
 
Και για να αποφύγουμε αρνητικά σχόλια, να διευκρινίσουμε για ακόμα μία φορά πως όσα διαβάσατε παραπάνω είναι αυτό που υποστηρίζει ο ALPHA για το καινούργιο του πρόγραμμα με τίτλο «One Born Every Minute» κι όχι φυσικά η δική μας άποψη.
 
Βέβαια, αν η εκπομπή γίνει με σκοπό να γνωρίσουν οι τηλεθεατές το θαύμα της γέννησης, ίσως κι εμείς να είμαστε υπέρ αυτού του προγράμματος.
 
Επειδή όμως τα έως τώρα στοιχεία με τα real life προγράμματα του καναλιού έχουν αρκετούς τσακωμούς και ίντριγκες ενδέχεται να παρακολουθήσουμε ένα κακής αισθητικής ριάλιτι.
 
Ακόμα όμως, δεν μπορούμε να είμαστε υπέρ ή κατά μέχρι να αρχίσει να προβάλλεται. Άλλωστε είμαστε σίγουροι –και επιβάλλεται- ότι σε περίπτωση που «κακοποιούνται» τηλεοπτικά τα μωρά, θα επέμβουν οι αρμόδιοι φορείς!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε