Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Το στοίχημα της Τσαπανίδου

Τέρμα η περίοδος χάριτος που είχε δώσει το ΣΚΑΪ

Επίσημα πια, ανακοινώνεται από το ΣΚΑΪ ότι η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου αναλαμβάνει ξανά τηλεοπτική δράση. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του καναλιού
«To «ΣΚΑΙ Τώρα» μετά από ανάπαυλα ολίγων ημερών επιστρέφει και πάλι στην οθόνη του ΣΚΑΙ.

Η Πόπη Τσαπανίδου από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου μπαίνει πρώτη στη μάχη της ενημέρωσης. Το «ΣΚΑΪ τώρα» καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι θα καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Ο ΣΚΑΪ με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά θα πηγαίνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.

Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις, όπως πάντα, η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.

Το «ΣΚΑΪ τώρα» εκτός από την καθημερινή ειδησεογραφία με σύγχρονη ματιά καταπιάνεται με θέματα που αφορούν στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στους νέους και στον πολιτισμό.

Μια ομάδα ειδικών σε συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου θα συνεχίσουν να απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή.»

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η δημοσιογράφος έχει επιστρέψει εδώ και μέρες από τις σύντομες διακοπές της και εργάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την νέα σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι η περυσινή εμφάνισή της στο κανάλι του Φαλήρου δεν έφερε τα ίδια ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε στην ΕΡΤ αλλά εντούτοις, κατάφερε να ανεβάσει στη ζώνη της τα χαμηλά ποσοστά του ΣΚΑΪ. Μόνο που απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για την Τσαπανίδου που η επόμενη σεζόν είναι προσωπικό της στοίχημα και θα προσπαθήσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της.

Αυτό μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, έχει ζητηθεί από τη διοίκηση του καναλιού προς όλους τους εργαζόμενους της εκπομπής αφού θεωρούν ότι με τα προβλήματα που υπάρχουν στην ΕΡΤ, ο ΣΚΑΪ μπορεί να κερδίσει στη συγκεκριμένη ζώνη. Η… περίοδος χάριτος που είχε δοθεί από τη διοίκηση του καναλιού –κι όχι μόνο στην Τσαπανίδου- φαίνεται ότι έληξε και πρέπει να ανεβάσουν τις τηλεθεάσεις των εκπομπών τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε