Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το τρίο πούλησε στο «Dancing», ενώ… ξεπούλησαν οι κοιλιακοί!

Το τρίο πούλησε στο «Dancing», ενώ… ξεπούλησαν οι κοιλιακοί!

«Η αγάπη θέλει δύο», αλλά το «Dancing with the stars» θέλει… τρίο, για να ζεστάνει τους τηλεθεατές.

Ομολογουμένως, χθες, ήταν το πιο ενδιαφέρον live του τρίτου κύκλου. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, στον ΑΝΤ1 απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται (ή ότι… μπορούν;!;) να κάνουν το talent show τους να αποκτήσει ενδιαφέροντα στοιχεία. Για να το καταφέρουν βέβαια αυτό έπρεπε να επιστρατεύσουν stars από τα παλιά και να τους ρίξουν στην αρένα, (στην πίστα, αν προτιμάτε!) και να χορέψουν μαζί με τους τωρινούς διαγωνιζόμενους.

Βέβαια, μπορεί στην πίστα να βρέθηκαν οι προηγούμενοι stars, Νατάσα Καλογρίδη και Χριστίνα Παππά, αλλά το ενδιαφέρον ήταν όταν μαζί με τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια χόρεψαν οι Κώστας Μαρτάκης, Ευγενία Μανωλίδου, Ματθίλδη Μαγγίρα και Νάντια Μπουλέ. Οι τέσσερις.. απόμαχοι, χόρεψαν πολύ καλά και τα τρίο πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο θέαμα στους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα το 12ο live να συγκεντρώσει 39,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του, ενώ εκτιμάται ότι ο καθαρός μέσος όρος του θα είναι πάνω από 40%.

Από τις ωραιότερες στιγμές του show, το τρίο της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον παρτενέρ της Παύλο και τη συμμετοχή της Ματθίλδης Μαγγίρα που δικαιολογημένα απέσπασαν την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Δικαιολογημένη και η αποχώρηση του Νίκου Αναδιώτη που ήταν ο πιο αδύναμος… κρίκος, ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ. Αν και ο ηθοποιός (μαζί με την παραγωγή, βεβαίως, βεβαίως) «πούλησε» αρκετά τους κοιλιακούς του για να… κεντρίσει το ενδιαφέρον (και τις ψήφους) των τηλεθεατών, τελικά όσο οι «φέτες» πούλησαν πούλησαν, αφού δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν ακόμα εντός και έτσι, είδε την πόρτα της εξόδου. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, μπορεί να λάνσαρε τις «φέτες», αλλά ο ηθοποιός ήταν αυτός που σημείωσε τη μεγαλύτερη πρόοδο στο talent show, αποδεικνύοντας ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα. Ο Αναδιώτης μπήκε… περπατώντας στο «Dancing», αλλά έφυγε χορεύοντας και με αξιοπρέπεια, ενώ κάποιοι άλλοι, μπήκαν περπατώντας και έφυγαν… σέρνοντας τα πόδια τους.

Έτσι λοιπόν, στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και Ηλίας Βρεττός, αλλά και η… terminator Λάουρα Νάργες που επίσης, απέδειξε ότι όλα είναι θέμα σκληρής δουλειάς. Την ίδια σκληρή δουλειά, που αποφάσισαν να ρίξουν και πίσω από τις κάμερες, οι ιθύνοντες του σταθμού και του talent show και να μην αφήσουν το «DWTS 3» να περάσει στην ιστορία ως ο πιο βαρετός κύκλος του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε