Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τους βρήκαν, τους ξεσκόνισαν… και τους βγάζουν στον αέρα!

Τους βρήκαν, τους ξεσκόνισαν… και τους βγάζουν στον αέρα!

Ελληνικές σειρές δεν θέλουμε; Ε, ελληνική σειρά θα δούμε και μάλιστα με… ιστορική αξία, αφού θα θυμηθούμε και τι συνέβαινε πριν από επτά χρόνια, αλλά και με καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, αφού μπορούμε να διαπιστώσουμε την εξέλιξη των ηθοποιών που συμμετείχαν στη σειρά.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μέρες, στη μετακόμιση που έκανε ο ΑΝΤ1 από το Μαρούσι στα Σπάτα, πρόσεξαν ότι είχαν ξεχασμένη μία σειρά που είχε γυριστεί το 2005, αλλά δεν την είχαν προβάλλει ποτέ. Η σειρά έχει τίτλο «Δείξε μου το φίλο σου» και παρακολουθεί τη ζωή 3 αγοριών και 3 κοριτσιών στα φοιτητικά τους χρόνια!

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Τσάβαλου, Μαρία Σαλτίρη, Βάλια Πάτσιου, Άγγελος Μπούρας, Κίμων Φιορέτος και Διαμαντής Καραναστάσης που αντικατέστησε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος είχε ξεκινήσει γυρίσματα αλλά αποχώρησε, με αποτέλεσμα να γυριστούν ξανά τα δύο πρώτα επεισόδια.

Μετά από πολλές όπως καταλαβαίνετε περιπέτειες, οι «Φίλοι» βγαίνουν τελικά στον αέρα την ερχόμενη Τετάρτη, στις 10 και μισή το βράδυ. Μην σας φανεί περίεργο που η σειρά θα σας κάνει λίγο… παλαιά. Ε, είπαμε: γυρίστηκε το 2005! Να διευκρινίσουμε πάντως, ότι οι συντελεστές είχαν πληρωθεί για τη σειρά, παρά το ότι κρατήθηκε –και ξεχάστηκε!- στα ράφια του ΑΝΤ1.

Και για να σας βοηθήσουμε να την παρακολουθήσετε καλύτερα, να αναφέρουμε ξανά δυο λόγια για την υπόθεση:

Πρωταγωνιστές λοιπόν είναι ο Γιώργος (Διαμαντής Καραναστάσης), που αγαπάει το διάβασμα, την ηρεμία, αλλά και τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης (Άγγελος Μπούρας) που του αρέσει να πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο, να κοιμάται ως το βράδυ και να ξενυχτάει ως το πρωί. Ο Αποστόλης (Κίμων Φιορέτος) που θέλει να μοιάσει στον πατέρα του, να έχει δηλαδή τις γυναίκες δυο-δυο και χρήματα για να προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό όμως που τον κρατάει πίσω είναι πως είναι υπερβολικά ντροπαλός!

Αλλά αν και τα 3 αγόρια σπουδάζουν μαθηματικοί, η τετράγωνη λογική δεν φαίνεται να είναι το δυνατό τους σημείο. Όσο για τα κορίτσια της παρέας, κι εκεί τα πράγματα δεν είναι απλά. Στη φοιτήτρια Ψυχολογίας, Μαρίνα (Κατερίνα Τσάβαλου), αρέσει… να αρέσει σε πολλούς άντρες! Πολλές φορές πηγαίνει γυρεύοντας, αλλά μετά το τέλος του κάθε ραντεβού, πηγαίνει ξανά στον Γιώργο. Η Αντιγόνη (Μαρία Σαλτίρη) είναι η φιλόδοξη φοιτήτρια της Νομικής. Δυναμική και όμορφη ξέρει να κάνει εντύπωση, όπως ξέρει να κάνει και την καρδιά του Αποστόλη να χτυπάει πιο δυνατά. Τέλος, είναι η μικρότερη αδελφή της Αντιγόνης, η Αγνή (Βάλια Πάτσιου). Σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών και το μότο της είναι πως: όλα μπορούν να συμβούν! Πιστεύει τα πάντα και δεν ασχολείται με τίποτα που δεν την ενδιαφέρει. Η αντίθεση του χαρακτήρα της με εκείνον του Δημήτρη, είναι ένας από τους λόγους που θα έρθουν πιο κοντά.

Η συνέχεια, την επόμενη Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 22:30, όπου μετά το «Σουλεϊμάν το μεγαλοπρεπή», η σειρά «Δείξε μου το φίλο σου» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, με επτά χρόνια καθυστέρηση!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε