Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πια με τα έπαθλα στο Survivor! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του κολιέ ασυλίας που θα ταξιδέψει ως την Κούβα…

Ένα επεισόδιο διαφορετικό από τα άλλα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές χθες στο Survivor.Το τι μέλλει γενέσθαι σήμερα όμως δεν το ξέρει κανείς… Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ.

Oύτε αγώνισμα, ούτε στίβο μάχης, η χθεσινή κατάκτηση του επάθλου γινόταν με ερωτήσεις. Οι παίκτες καλούνταν να μαντέψουν τι απάντησαν οι μητέρες του σε δεκάπεντε ερωτήσεις που τους αφορούν. Οι δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό του χθεσινού “ματς”, ήταν ο Βασάλος και ο Αναγνωστόπουλος. Και οι δύο αγωνίστηκαν εκ νέου σε ένα αγώνισμα με δεμένα τα μάτια.  Οι παίκτες καλούνταν να βάλουν νούμερα σε ένα πίνακα με ανάγλυφη την μορφή τους. Ο πιο γρήγορος ήταν ο personal trainer που αποδείχθηκε ο νούμερο ένα… μαμακιάς και θα χαρεί μαζί με τη μητέρα του το πολυπόθητο αυτοκίνητο, αφού ανακοίνωσε ότι θα της το χαρίσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στο επόμενο επεισόδιο του Survivor όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο χαλαρά. Οι πέντε παίκτες θα καταθέσουν σώμα και ψυχή για να παραμείνουν στον τελικό. “Σήμερα έχουμε αγώνα ασυλίας. Πρώτη φορά χωρίς κορίτσια”, δηλώνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι δύο που θα κερδίσουν αυτή τη φορά τα κολιέ της ασυλίας θα περάσουν αυτόματα στον ημιτελικό. Και το έπαθλο θα τους… απογειώσει στην Κούβα!

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε