Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και τη νίκη του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, αναμένουμε την επόμενη. Δείτε το τρέιλερ της Κυριακής του Survivor.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου κολιέ της ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα κατακτήσει το δεύτερο και τελευταίο κολιέ της ασυλίας δεν το ξέρει κανείς, όμως το τρέιλερ είναι εδώ και προσφέρει πολλές αποκαλύψεις…

Οι παίκτες του χθεσινού Survivor καλούνταν να περάσουν από δοκούς ισορροπίας, ενώ ισορροπούσαν έχοντας στα χέρια τους μια ξύλινη κατασκευή με μπαλάκια που δεν έπρεπε να τους πέσουν. Ύστερα έπρεπε να συμπληρώσουν το παζλ και τελικά να φτάσουν στο στόχο. Δύο πετυχημένες βολές σε μια ξύλινη ράμπα καθόριζαν τον νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο τελικός του χθεσινού επεισοδίου του Survivor παίχτηκε ανάμεσα στον Αγγελόπουλο και τον Μάριο και νικητής αναδείχτηκε ο δεύτερος. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μάριος πάει κατευθείαν στον ημιτελικό. Τα κλάματα που έριξε μόλις συνειδητοποίησε τη νίκη του έδειξαν το πόσο πολύ το ήθελε και πόσο φοβότσν τον δυνατό αντίπαλό του, Αγγελόπουλο.

Κανείς πλέον δεν χαρίζεται, καμία ομάδα δεν υπάρχει πια και όλοι είναι για την πάρτη τους. Ο αγώνας για τον τελικό του Survivor έχει εξελιχθεί πια σε “Εμφύλιο πόλεμο” και την πρώτη μάχη την κέρδισε ο τρελός Κύπριος, όμως έπεται και συνέχεια…

Το αγώνισμα της Κυριακής απαιτεί καλή ισορροπία, ευλυγισία, ταχύτητα και πάνω από όλα ευστοχία όμως η αποχώρηση είναι αυτή που θα καθηλώσει το κοινό.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Survivor: Η πρώτη μέρα του Ντάνου χωρίς τη Βαλαβάνη [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε