Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσαλίκης, Μουτσινάς και Ηλιάκη… έφαγαν τον Καλλυβάτση

Τσαλίκης, Μουτσινάς και Ηλιάκη… έφαγαν τον Καλλυβάτση

Το «Δέστε τους» στη θέση του «Fatus Olus»

 Ακόμα μία αλλαγή στο πρόγραμμα του ALPHA όπου είναι ολοφάνερο ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να τους… κάτσουν οι τηλεθεάσεις.

Έτσι, το «Fatus Olus» με το Σωτήρη Καλυβάτση αυτήν την Παρασκευή σταματά και στη θέση του από τη Δευτέρα 19 Απριλίου πρόκειται να μεταδίδεται το «Δέστε τους» με τους Τσαλίκη, Μουτσινά και Ηλιάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η αλλαγή στο πρόγραμμα δεν προέκυψε μόνο εξαιτίας των χαμηλών τηλεθεάσεων στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA αλλά και για λόγους… οικονομίας. Οι διοικούντες το κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να κρατήσουν τα τελευταία είκοσι επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού για τις… δύσκολες μέρες του καλοκαιριού και τώρα, στη θέση του να προβάλλεται το «Δέστε τους» που άλλωστε, δεν θα τους κοστίσει και τίποτα παραπάνω αν αυξηθεί η διάρκεια μετάδοσής του. Είναι δε, σίγουρο ότι η διοίκηση του ALPHA δεν ευελπιστεί ότι η εκπομπή «Δέστε τους» θα καταφέρει να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης απέναντι στη «Ζωή της άλλης» αλλά όπως είπαμε, δεν θα τους κοστίσει και τίποτα παραπάνω.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, αυτές τις μέρες θα αποφασιστεί και το μέλλον της εκπομπής «Δέστε τους» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και απ’ ότι ακούγεται… θα υπάρξουν αλλαγές! Άλλωστε στο τηλεοπτικό τοπίο είναι γνωστό ότι ισχύει το… fatus olus!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε