Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Τι και αν Έλληνες και Τούρκοι βρίσκονται σε κοντινές παραλίες και αγωνίστηκαν μάλιστα για τις ανάγκες ενός διπλού επεισοδίου ελληνοτουρκικού Survivor.

Φαίνεται πως ενώ τα αγωνίσματα είναι τις περισσότερες φορές πανομοιότυπα στο ελληνικό και το τουρκικό Survivor, ο Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί επιβραβεύει με απίστευτα δώρα τους συμπατριώτες του. Ήταν πριν από λίγα επεισόδια που στο κουίζ μια παίκτρια του τουρκικού Survivor κέρδισε μια πολυτελέστατη Πόρσε, με τους παίκτες του ελληνικού Survivor να απολαμβάνουν κατά κύριο λόγο αποδράσεις σε πολυτελείς βίλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες καλούνταν να απαντήσουν σε μια σειρά ερωτήσεων και να δώσουν τις ίδιες απαντήσεις με τις μαμάδες τους! Εκτός όμως από την Πόρσε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είχε δώσει για άλλο έπαθλο ένα πανάκριβο τζιπ στον νικητή από το τουρκικό Survivor.

Μένει να δούμε τελικά αν ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί θα φανεί εξίσου γενναιόδωρος και με τους Έλληνες παίκτες του Survivor, χαρίζοντας τη δυνατότητα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Σάρα Εσκενάζυ να διεκδικήσουν ένα τόσο μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 στιγμές που δεν θα ξεχάσεις ποτέ στο Survivor!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε