Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τζώνη Καλημέρης: "Η ΕΡΤ οδηγείται στην καταστροφή"

Τζώνη Καλημέρης: `Η ΕΡΤ οδηγείται στην καταστροφή`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 06.06.2011 | 21:45
Πρώτη δημοσίευση: 06.06.2011 | 20:55

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε για τους Αγανακτισμένους, την ΕΡΤ, την επιτυχία του "Νησιού" καθώς και πως βλέπει τη μελλοντική κατάσταση των ΜΜΕ.

Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ Life και την Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε πως όλοι είμαστε αγανακτισμένοι, όπως και ο ίδιος αλλά "όταν έχεις υπάρξει ενεργό μέρος του συστήματος θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να πάω στις πλατείες και να φωνάζω".

Όσον αφορά στην ΕΡΤ ο Τζώνη Καλημέρης είπε: "Πιστεύω ότι έχει παρθεί μία συνειδητή απόφαση να απαξιωθεί με στόχο είτε να συρρικνωθεί, είτε να κλείσει, είτε να συνεννωθεί. Διαβάσαμε την εβδομάδα που μας πέρασε τις δηλώσεις όλων, και του κυρίου Πάγκαλου, στις οποίες θα συμπεριληφθεί η ΕΡΤ μέσα σε αυτούς τους δημόσιους φορείς που θα συρρικνωθούν ή θα συγχωνευθούν. Μετά διάβασα κάποιες διευκρινιστικές δηλώσεις για αυτό το θέμα. Αυτές αν θέλετε με καθυσήχασαν λίγο με την έννοια ότι δεν ανακοινώθηκε κανένα κλείσιμο σταθμού. Απλώς ανακοινώθηκε ότι θα κλείσουν πολλά περιφερειακά ραδιοφωνικα κανάλια της ΕΡΤ. Χρειάζεται. Ένα συμμάζεμα είναι απαραίτητο."

Διαβάστε τι άλλο είπε για την ΕΡΤ και όσα είπε για το μέλλον της τηλεόρασης.
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο