Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

UPDATE Η… Ζωή προκαλεί εφιάλτες στον Μποτρίνι

UPDATE Η… Ζωή προκαλεί εφιάλτες στον Μποτρίνι

Η Ζωή τραβάει την ανηφόρα…! Κι απ’ ό,τι φαίνεται είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να σταθεί εμπόδιο και να σταματήσει την ανοδική πορεία της.

Ο λόγος για την καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» που προκαλεί χαμόγελα στους υπεύθυνους του καναλιού της Μεσογείων και… εφιάλτες στους αντιπάλους της καθώς η ανηφορική πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης είναι συνεχής.

Χθες λοιπόν, στη μάχη της τηλεθέασης από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, η «Ζωή» έκανε μέσο όρο 45,3 ενώ το «Botrini’s Project» στον ALPHA σημείωσε πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο 8,5. Αξιοπρεπώς όμως στάθηκε το «Πλάκα κάνεις» στον ΑΝΤ1 καταφέρνοντας να χαρίσει γέλιο στους τηλεθεατές και να εισπράξει μέσο όρο 14,4. Και μπορεί στο MEGA να χαμογελούν αλλά στον ALPHA βλέπουν εφιάλτες στις μετρήσεις, με την εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε σύσκεψη που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο κανάλι της Κάντζας συζήτησαν τη… μετακόμιση της εκπομπής σε άλλη μέρα και ώρα της εκπομπής, καθώς την θεωρούν από τα δυνατά ατού τους και δεν θέλουν να βλέπουν να καίγεται απέναντι από τη «Ζωή»!

Βέβαια, ο εφιάλτης για το κανάλι της Κάντζας συνεχίστηκε και την επόμενη ώρα του χθεσινού prime time, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, που το «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά έκανε πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σημειώνοντας μέσο όρο 7,9. Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η σειρά του MEGA «50-50» σημειώνοντας μέσο όρο 34,5 ενώ η σειρά του ΑΝΤ1 «Steps» έφτασε στο 12,4.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι περισσότεροι τηλεθεατές μετακομίζουν στον ΑΝΤ1 κι έτσι οι «Ράδιο Αρβύλα» βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης με 23,6 μέσο όρο. Οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του ALPHA καταφέρνουν να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι της Κάντζας που σημειώνει 13,7 μέσο όρο. Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρίσκεται το MEGA αφού η ξένη ταινία που πρόβαλλε, έφερε στο κανάλι της Μεσογείων 13,3 μέσο όρο.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Δείτε όμως, στον παρακάτω πίνακα τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό.

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Δυναμικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA 53,9 46,1
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ – ANT1 16,6 23,9
BOTRINI’S PROJECT – ALPHA 9,6 12,6
     
50-50 – MEGA 34,3 36,6
STEPS – ANT1 13,9 18,7
ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (Ε) – ALPHA 8,2 7,3
     
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1 27,3 35,7
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε) – ALPHA 13,6 10,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – MEGA 12,4 14

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε