Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Η επίθεση της Μενεγάκη στους Καραμεροχαριτάτους

Σκληρή μάχη έδωσε χθες το πρωί η Ελένη Μενεγάκη με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο.

Αν και το δίδυμο του ΑΝΤ1 στο γενικό σύνολο τηλεθέασης καταφέρνει τις περισσότερες μέρες να κερδίσει με διαφορά την οικοδέσποινα του ALPHA, χθες «10 με 1 Μαζί» και «Καφές με την Ελένη» βρέθηκαν πολύ κοντά.

Σύμφωνα με τους μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο από τις 10 έως τη 1 η «ωραία Ελένη» επιτέθηκε στους Καραμεροχαριτάτους καταφέρνοντας να ανεβάσει τα ποσοστά της Συγκεκριμένα, ο «Καφές με την Ελένη» έκανε μέσο όρο 14 αφήνοντας πίσω την εκπομπή «10 με 1 Μαζί» που σημείωσε 13,8. Ανενόχλητοι για ακόμα μία μέρα οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά τερμάτισαν πρώτοι με 25,4.

Ωστόσο σύμφωνα με τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών οι Καραμεροχαριτάτοι έστω και με οριακή διαφορά προηγούνται από τη Μενεγάκη. Το «10 με 1 Μαζί» έκανε μέσο όρο 14,6 ενώ ο «Καφές με την Ελένη» σημείωσε 14,4. Πολύ μπροστά το «Πρωινό Mou» που έκανε μέσο όρο 25,9. Βέβαια, η επίθεση της Μενεγάκη στους Καραμεροχαριτάτους δεν περιορίστηκε στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό σύμφωνα με το οποίο έφυγε πολύ μπροστά τους.

Αναλυτικά λοιπόν οι καθαροί μέσοι όροι στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό των πρωινών εκπομπών είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

25,9

24,9

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

14,6

11,1

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

14,4

18,4

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε