Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

UPDATE Η χαρά των Καραμεροχαριτάτων και η λύπη της Μενεγάκη

Ένας κλαίει, ένας γελάει! Έτσι γίνεται στην καθημερινή μάχη της τηλεθέασης. Το ραβασάκι της Nielsen προκαλεί ευχαρίστηση σε ορισμένους που διαπιστώνουν ότι οι κόποι και οι προσπάθειές τους επιβραβεύτηκαν…

..ενω κάποιους άλλους προκαλεί στεναχώρια και νεύρα καθώς βλέπουν τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών τους πεσμένα. Το θέμα είναι αν θα το παλέψουν ή θα ρίχνουν τις ευθύνες σε άλλους με κίνδυνο πολλές φορές να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις στην επαγγελματική τους πορεία.

Οι Καραμεροχαριτάτοι πάντως το παλεύουν. Προσπαθούν καθημερινά να χτίσουν την εκπομπή τους και να κερδίσουν ξανά τους τηλεθεατές. Χθες λοιπόν οι κόποι τους επιβραβεύτηκαν αφού η εκπομπή «10 με 1 Μαζί» ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής της ξεκαθαρίζοντας την απόσταση με την Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς ενώ είναι σίγουρο πως κι η Ελένη δεν θα αφήσει τον «Καφέ» της να ξεφουσκώσει εντελώς…

Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης λοιπόν το «Πρωινό Mou» του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά τερμάτισε πρώτο με 23,1 αφήνοντας τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο στο 16,7. Στην τρίτη θέση με χαμηλά ποσοστά και δικαιολογημένα στεναχωρημένη βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη 10,8.

Συγκεκριμένα, οι καθαροί μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου όπως προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

23,1

20,5

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

16,7

13,3

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

10,8

17,2

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε