Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

UPDATE Κούκλες – Αγρότες – Ονειροπαγίδα: ποιος βγήκε νικητής;

UPDATE Κούκλες – Αγρότες – Ονειροπαγίδα: ποιος βγήκε νικητής;

Σειρές εναντίον real life.

Χθες το βράδυ, όπως και κάθε βράδυ στις 10, η τηλεόραση θύμιζε προηγούμενες σεζόν αφού βρέθηκαν απέναντι δύο σειρές. Δυστυχώς όμως η μοναδική ελληνική σειρά που έχει τώρα ο ΑΝΤ1 είναι η «Ονειροπαγίδα». Στην άλλη πλευρά, αυτή του ALPHA βρέθηκε ένα ακόμα real life πρόγραμμά του, το «Αγρότης μόνος ψάχνει».

Ποιος βγήκε λοιπόν νικητής από αυτή τη μάχη;

Νικητές, ή μάλλον νικήτριες βγήκαν οι σειρές που συγκέντρωσαν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης. Με 5 μονάδες διαφορά στο γενικό σύνολο προηγήθηκαν οι «Κούκλες» του MEGA που ως το κανάλι που έχει έστω και λίγες ελληνικές σειρές, καταφέρνει να κερδίζει τους τηλεθεατές. Αρκετά πιο πίσω και μόλις που ξεπέρασε τον κίνδυνο του μονοψήφιου μέσου όρου βρέθηκε το ριάλιτι με τους αγρότες!

Στο νεανικό κοινό οι «Κούκλες» μεγάλωσαν περισσότερο τη διαφορά με την «Ονειροπαγίδα» ενώ οι «Αγρότες» που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασαν τα ποσοστά τους.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών από τις 10 έως τις 11 το βράδυ της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Νεανικό κοινό
ΚΟΥΚΛΕΣ – MEGA 21,4 24,1
ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ- ANT1 16,4 15,4
ΑΓΡΟΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ – ALPHA 11,1 13,4

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε