Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

UPDATE «Νησί» και «Ζωή» προκάλεσαν… απόγνωση και φρίκη!

Στο ένα κανάλι έκλαιγαν οι τηλεθεατές και στα άλλα… τα στελέχη τους. Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν από τις δραματικές εξελίξεις στο «Νησί» ενώ στα υπόλοιπα κανάλια…

φρίκαραν βλέποντας τις χαμηλές επιδόσεις των προγραμμάτων τους στη χθεσινή κούρσα της τηλεθέασης. Από τη μία δάκρυα και από την άλλη… απόγνωση!

 
Πάμε να δούμε ανά ώρα όμως, τι επιδόσεις κατέγραψε η Nielsen για τις εκπομπές και σειρές που βρέθηκαν χθες το βράδυ αντιμέτωπες στη μάχη του prime time.
 
Σαρωτική η πορεία που κατέγραψε και χθες η «Ζωή της άλλης». Στη ζώνη 9 με 10, η καθημερινή σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο 48,3 ενώ το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε 9,3. Ακόμα πιο χαμηλά κινήθηκε η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλλε ο ALPHA που έκανε μέσο όρο 7,7.
 
Και την επόμενη ώρα όμως, από τις 10 έως τις 11, οι τηλεθεατές παρέμειναν στο κανάλι της Μεσογείων και μάλιστα αυξήθηκαν αφού το «Νησί» έκανε μέσο όρο 51,8. Η επανάληψη του «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 8,7 ενώ η ταινία στον ALPHA ολοκληρώνεται με το 5,3 του γενικού συνόλου να την παρακολουθεί.
 
Όταν όμως το «Νησί» κατεβάζει τίτλους οι τηλεθεατές μοιράζονται προκαλώντας χαρά και στον ΑΝΤ1. Η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» καταφέρνει την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12μ, να φέρει ξανά τους τηλεθεατές στο κανάλι του Αμαρουσίου και να σημειώσει 25,7 μέσο όρο. Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και για την «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη που έκανε μέσο όρο 24,1 ενώ οι χαμηλές επιδόσεις συνεχίστηκαν για τον ALPHA αφού οι «Οικογενειακές Ιστορίες» σημείωσαν μέσο όρο 9,8.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τώρα τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Δυναμικό κοινό
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
56,6
49
ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΗ ΝΥΦΗ – ANT1
9,8
15,3
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ – ALPHA
7,4
10,8
 
 
 
ΤΟ ΝΗΣΙ – MEGA
53,3
58,9
WIPE OUT – ANT1
9,2
11,3
 
 
 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
27,5
39,3
ΑΝΑΤΡΟΠΗ – MEGA
15,6
10,4
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ- ALPHA
9,7
8,8
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε