Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

UPDATE Ο Λαζόπουλος τα έβαλε με όλους

 Δύσκολες ώρες… για τη «Ζωή». Για ακόμα μία Τρίτη… έγινε της Τρίτης.

Είναι εμφανές πια ότι η συγκεκριμένη μέρα της βδομάδας ανήκει στο Λάκη Λαζόπουλο που καταφέρνει να ξεπερνά άνετα τους αντιπάλους του. Ακόμα κι αυτούς που έχουν αποδείξει ότι είναι σκληροί, όπως η σειρά του MEGA, η «Ζωή της άλλης».
 
Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης ξεπερνώντας άνετα την ελληνική σειρά του MEGA αλλά και την τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1.
Ο Λαζόπουλος σημείωσε μέσο όρο 40,7 στο γενικό σύνολο και 47,6 στο νεανικό κοινό ενώ η «Ζωή» περιορίστηκε στο 22,7 και 18,2 αντίστοιχα. Υψηλά ποσοστά για πρόγραμμα αλλά χαμηλά σε σχέση με αυτά που συνηθίζει να κάνει η ελληνική σειρά τις υπόλοιπες μέρες προβολής της. Η τούρκικη σειρά όμως, πέρασε ακόμα πιο δύσκολα καταφέρνοντας να σημειώσει την πρώτη ώρα προβολής της μόνο 14,7 στο γενικό σύνολο και 10,3 στο νεανικό κοινό.
 
Πάμε τώρα να δούμε τι έγινε την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11 το βράδυ.
Στην κορυφή του γενικού συνόλου βρέθηκε πάλι το «Τσαντίρι» με 43,6 στο γενικό σύνολο και 43,7 στο νεανικό κοινό. Η ελληνική ταινία «Λούφα και παραλλαγή» που πρόβαλλε εκείνη την ώρα το MEGA σημείωσε 23 στο γενικό σύνολο και 29,2 στο νεανικό κοινό ενώ η δεύτερη ώρα της τούρκικης σειράς του ΑΝΤ1 έφτασε μέχρι 15,7 και 11,3 αντίστοιχα.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν οι μέσοι όροι των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής τους είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Νεανικό κοινό
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ – ALPHA 43,6 46,6
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA 26,2 20,1
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ – ANT1 16,5 11,5

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε