Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

UPDATE Ο Μποτρίνι προκαλεί εφιάλτες… και στον ALPHA

Μέχρι πριν από δύο βδομάδες ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» σημείωνε… πολικές τηλεθεάσεις.

Μέχρι πριν από δύο βδομάδες ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» σημείωνε… πολικές τηλεθεάσεις. Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» απέναντι στο «Νησί» σημείωνε μονοψήφιους και πολύ χαμηλούς μέσους όρους τηλεθέασης. Μέχρι που στον ALPHA αποφάσισαν να αλλάξουν τη μέρα προβολής της εκπομπής και να την επαναφέρουν τις Πέμπτες, όπως πέρυσι.
 
Έτσι χθες, ο Έκτορας Μποτρίνι κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της τηλεθέασης ξεπερνώντας τη σειρά «Γενιά των 592 ευρώ» που πρόβαλλε το MEGA. Ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» σημείωσε μέσο όρο 24,2 στο γενικό σύνολο και 24,4 στο νεανικό κοινό ενώ η «Γενιά» έφτασε αντίστοιχα στο 20,4 και 25,3. Έτσι και οι δύο, MEGA και ALPHA, είναι ικανοποιημένοι αφού κέρδισε μία ο ένας και μία ο άλλος.
Απέναντί τους ο αγώνας ΑΕΚ –ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ από τις 10 έως τις 11 κατάφερε να σημειώσει μέσο όρο 19,6 στο γενικό σύνολο και 21,3 στο νεανικό κοινό.
 
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι η αλλαγή στην προβολή του «Εφιάλτη», που έφερε θεαματική άνοδο στα ποσοστά τηλεθέασής του, έχει προκαλέσει εφιάλτες σε κάποιους στον ALPHA αφού αποδεικνύεται ότι κάνουν αρκετά λάθη και στον προγραμματισμό. Άλλωστε δεν έχει σημασία μόνο το προϊόν αλλά πότε θα το «πουλήσεις» αλλά και ποιος είναι και τι πουλά στον απέναντι πάγκο! Κι ο κακός προγραμματισμός είναι ένα ακόμα πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν στο κανάλι της Κάντζας!
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών που μεταδόθηκαν από τις 10 έως τις 11 το βράδυ, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ
Γενικό σύνολο
Νεανικό κοινό
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ – ALPHA
24,2
24,4
Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ – MEGA
20,4
25,3
ΑΕΚ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ – ANT1
19,6
21,3
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε