Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

UPDATE Πήγαν όλοι στο Λαζόπουλο και μετά έπιασαν «Ράδιο Αρβύλα»

Καρφίτσα δεν έπεφτε για ακόμα μία Τρίτη στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Ο Λάκης Λαζόπουλος τους μάζεψε όλους μπροστά στις οθόνες αφήνοντας τους υπόλοιπους «μονομάχους» του prime time να προσπαθούν να κερδίσουν ορισμένους τηλεθεατές.

Ωστόσο, μόλις ο Λάκης κατέβασε ρολά οι τηλεθεατές έφυγαν και πήγαν να δουν τη θεσσαλονικιώτικη παρέα.

 
Συγκεκριμένα από τις 9 έως τις 10 το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μέσο όρο 56 ενώ η «Σούπερ Μπάλα» στο MEGA έφτασε στο 10,6. Ακόμα πιο πίσω η επανάληψη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στον ΑΝΤ1 που έκανε μέσο όρο 8,1.
 
Την επόμενη ώρα, ο ποδοσφαιρικός αγώνας Μπάγερν Μονάχου με την Ίντερ ανέβασε τις τηλεθεάσεις για το MEGA φτάνοντας στο 17,6 ενώ η δεύτερη ώρα του talent show στον ΑΝΤ1 έπεσε στο 7. Με ένα πενηντάρι μέσο όρο ο Λαζόπουλος παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης ανενόχλητος από τους αντιπάλους του.
 
Την επόμενη ώρα όμως ο Λαζόπουλος φεύγει και μαζί του φεύγουν κι αρκετοί τηλεθεατές. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» κερδίζει πλέον τους περισσότερους τηλεθεατές ανεβάζοντας τον ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση με 23,6. Το δεύτερο ημίχρονο του ποδοσφαιρικού αγώνα ανεβάζει τα ποσοστά του MEGA στο 21,3 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» φέρνουν στον ALPHA 20,5. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε τη θεαματική άνοδο που κάνει η θεσσαλονικιώτικη παρέα που εισπράττει 8,3 και φτάνει στο 34,6 αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι οι τηλεθεατές είναι με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και κάνουν ζάπινγκ επιλέγοντας ό,τι τους αρέσει να παρακολουθήσουν και δεν παραμένουν σε κάποιο κανάλι απλά για να βλέπουν.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα που αναφέραμε παραπάνω, είναι οι μέσοι όροι των εκπομπών ανά ώρα. Ας δούμε όμως τώρα τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό για κάθε εκπομπή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.
 
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Δυναμικό κοινό

ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ – ALPHA
51,5
51,3
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ (Ε)- ANT1
9,2
10,4
ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ – MEGA
7,8
7,6
 
 
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α’ ΗΜΙΧ. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΙΝΤΕΡ – MEGA
18,6
19,4
 
 
 
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1
28,2
38,1
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ B’ ΗΜΙΧ. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΙΝΤΕΡ – MEGA
24,7
25,1
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε)- ALPHA
18
17,5
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε