Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

UPDATE Ποιος κέρδισε: Μανωλίδου ή Κανάκης;

Γρηγόρης Μελάς |
UPDATE Ποιος κέρδισε: Μανωλίδου ή Κανάκης;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.11.2010 | 12:45
Πρώτη δημοσίευση: 16.11.2010 | 09:47

 "Master Chef" εναντίον "Ράδιο Αρβύλα"

Για ακόμα μία μέρα χθες η Ευγενία Μανωλίδου με τους κριτές της βρέθηκε απέναντι από τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Ποιος κέρδισε σε αυτή τη μάχη;
Απ’ ότι φαίνεται το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA έχει κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές αφού είναι δύσκολο πια να χάσει από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Έτσι και χθες λοιπόν το «Master Chef» σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 34.5 στο γενικό σύνολο και 40,2 στο νεανικό κοινό ενώ το «Ράδιο Αρβύλα» έφτασε στο 25.3 και 32 αντίστοιχα.
Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τη συνεχή… ήττα της, η «Αρβύλα» συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης που άλλες εκπομπές δεν τα βλέπουν ούτε στα όνειρά τους.

Οι χαμένοι της βραδινής ζώνης 11 με 12 είναι για ακόμα μία φορά οι συμμετέχοντες στο τηλεπαιχνίδι του ALPHA «Λες και το ‘ξερες» που σημείωσαν μέσο όρο τηλεθέασης 8,6 στο γενικό σύνολο και 7,6 στο νεανικό κοινό. Γι’ αυτά τα τόσο χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης όμως, δεν ευθύνεται μόνο ο ανταγωνισμός αλλά και το ίδιο το κανάλι της Κάντζας που μάλλον είναι αδύνατο να διαχειριστεί ένα τέτοιο πρόγραμμα και παρά τους καλούς συμμετέχοντές του, έχει καταλήξει να είναι αδιάφορο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ιδιαίτερα οι τηλεθεάσεις…


Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ                     Γενικό σύνολο                                 Νεανικό κοινό
MASTER CHEF - MEGA                     34,5                                                  40,2
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ- ANT1                       25,3                                                   32
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ - ALPHA              8,6                                                     7,6Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο