Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Πώς ξεκίνησε η βδομάδα για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές

 Σκορδολιάγκας Vs Καραμεροχαριτάτου Vs Μενεγάκη

Το ραβασάκι της AGB έφτασε πρωί πρωί στα γραφεία των καναλιών προκαλώντας σε κάποιες εκπομπές χαρά ενώ σε κάποιες στεναχώρια. Πάμε να δούμε όμως τι έγινε στο ξεκίνημα της χθεσινής μέρας, στη μάχη δηλαδή μεταξύ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε το ζευγάρι του MEGA ενώ ακολούθησε το δίδυμο του ΑΝΤ1 αφήνοντας στην τρίτη θέση τη «βασίλισσα». Δηλαδή, για ακόμα μία μέρα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης συγκέντρωσαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ακολούθησαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος αφήνοντας πίσω την Ελένη Μενεγάκη με πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το «Πρωινό Mou» του MEGA έφτασε στο 19,8% ενώ το «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 στο 13,5% και ο «Καφές με την Ελένη» του ALPHA έμεινε στο 9,7%.

Συνηθισμένη η κατάταξη και στο νεανικό κοινό με τους Σκορδολιάγκα να προηγούνται με 26,3 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η «ωραία Ελένη» με 12,3 ξεπερνώντας τους Καραμεροχαριτάτους που σημείωσαν μέσο όρο 10,9.

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

19,8

26,3

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

13,5

10,9

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

9,7

12,3

Για να μην απορείτε όμως για τα… χαμηλά νούμερα τηλεθέασης στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, αξίζει να δούμε πού πήγαν οι τηλεθεατές.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι η σειρά «Κορίνα η Αγριόγατα» του STAR που προβλήθηκε από τις 11:07 έως τις 12:23 σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 12,8 στο γενικό σύνολο και 11,1 στο νεανικό κοινό.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» της ΝΕΤ με τη Μαρία Σαράφογλου που από τις 10:04 όπου ξεκίνησε μέχρι τις 11:58 όπου ολοκληρώθηκε, κατάφερε να σημειώνει 11,6 στο γενικό σύνολο αλλά μόνο 7,5 στο νεανικό κοινό.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε