Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Πώς τα πήγαν οι «Αρβύλα» χωρίς το «Master»;

 Ο Λαζόπουλος βοηθά το «Μεγάλο Αδερφό»

Χθες Τρίτη, όπως κάθε βδομάδα, ο «Master Chef» απουσίαζε από το τηλεοπτικό τοπίο. Κατάφερε όμως η αντίπαλη εκπομπή του ΑΝΤ1, η παρέα της «Ράδιο Αρβύλα» να κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης;

Το ραβασάκι της AGB αποδεικνύει πως όχι!
Ακόμα και χωρίς το ριάλιτι μαγειρικής, η σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 22,5 στο γενικό σύνολο και 28,1 στο νεανικό κοινό.
Ενώ η δεύτερη ώρα της ελληνικής ταινίας «Λούφα και απαλλαγή» που πρόβαλλε το κανάλι της Μεσογείων έφτασε στο 27,8 στο γενικό σύνολο και στο 35 στο νεανικό κοινό κατακτώντας την κορυφή της κατάταξης.

Την ίδια ώρα, από τις 11 έως τις 12, στη μάχη της τηλεθέασης βρέθηκε και ο «Big Brother». Το ριάλιτι του ALPHA βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης αλλά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης αφού πήρε… μεγάλη φόρα, δηλαδή νούμερα, από το Λαζόπουλο. Από τα σαραντάρια του Λάκη, ο «Μεγάλος Αδερφός» κατάφερε να συγκρατήσει κάποια νούμερα και να μείνει στο 14,1 στο γενικό σύνολο και στο 13,5 στο νεανικό κοινό. Καλά θα κάνει ο «Big Brother» να στείλει… λουλούδια στο Λαζόπουλο για τη βοήθειά του…

Συγκεκριμένα λοιπόν οι μέσοι όροι των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό για όλη τη διάρκεια προβολής τους είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Νεανικό κοινό
ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ – MEGA 27,8 35,5
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ANT1 22,5 28,1
BIG BROTHER – ALPHA 14,1 13,5

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε