Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

UPDATE Σκορδολιάγκας Vs Καραμεροχαριτάτου Vs Μενεγάκη

 Η μάχη συνεχίζεται αλλά…Στη μάχη της τηλεθέασης ρίχνονται καθημερινά οι εκπομπές και το ραβασάκι της AGB αποδεικνύει κατά πόσο τα έχουν καταφέρει ή όχι…

Στη μάχη της τηλεθέασης ρίχνονται καθημερινά οι εκπομπές και το ραβασάκι της AGB αποδεικνύει κατά πόσο τα έχουν καταφέρει ή όχι…

Η μάχη, ξεκινά από το πρωί και παρά τα χαμόγελα, το άγχος είναι μεγάλο! Πάμε να δούμε λοιπόν τι έκαναν χθες, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου οι πρωινοί «μονομάχοι», Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, στη μάχη με το Γιώργο Καραμέρο και το Σπύρο Χαριτάτο και αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις της.

Τελικά και χθες οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές τερμάτισαν χωρίς καμία αλλαγή.

Με άνεση βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης το «Πρωινό Mou» του MEGA σημειώνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 23,8. Στη δεύτερη θέση με αρκετές μονάδες (7,5) διαφορά βρέθηκε το «10 με 1 Μαζί» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας μέσο όρο 16,3.

Τρίτος, όπως κάθε μέρα, βρέθηκε στη σειρά ο «Καφές με την Ελένη» που κατάφερε να φουσκώσει λιγάκι φτάνοντας στο 12,8.  Στο νεανικό κοινό όμως η «ωραία Ελένη» ανέβασε τα ποσοστά τηλεθέασής της, ξεπέρασε τους Καραμεροχαριτάτους και κατέκτησε τη δεύτερη θέση μετά τους Σκορδολιάγκες. .
 
Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA
23,8
28,6
10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1
16,3
11,5
ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA
12,8
17,7
 

 

 
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε