Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Συνεχίζεται η κόντρα «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα»

UPDATE Συνεχίζεται η κόντρα «Master Chef» και «Ράδιο Αρβύλα»

Συνεχίζεται και η κατηφόρα του ALPHA.

Το έχουμε πει και σε παλαιότερο άρθρο πως για την Ευγενία Μανωλίδου η… εκδίκηση είναι ένα πιάτο που λέγεται «Master Chef».
Μετά τη σάτιρα που δέχθηκε πέρυσι -και ενώ μάλιστα ήταν στο ίδιο κανάλι- από την παρέα του «Ράδιο Αρβύλα», με το ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει τώρα είναι διπλά χαρούμενη: ως «απέναντί» τους έχει γλιτώσει τη σάτιρα από την Κανακοπαρέα αλλά και προηγείται στις τηλεθεάσεις.

Και χθες λοιπόν, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ο «Master Chef» ξεπέρασε την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», κατά 2,6 μονάδες στο γενικό σύνολο. Στο νεανικό κοινό όμως, η εκπομπή του ΑΝΤ1 ξεπέρασε κατά 0,1 την εκπομπή του MEGA. Προσέξτε όμως… την πονηριά! Την ώρα που οι δύο εκπομπές ήταν απέναντι η μία από την άλλη, δηλαδή από τις 11 έως τις 12 το βράδυ, ο «Master Chef» κέρδισε άνετα. Η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όμως, θέλοντας… διακαώς όπως φαίνεται να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασής της, έμεινε ακόμα ένα εικοσάλεπτο στον αέρα χωρίς την απειλή του «Master Chef», καταφέρνοντας έτσι να ανεβάσει τα ποσοστά της και δη, το μέσο όρο της εκπομπής και να περάσει, έστω και ελάχιστα τους αντίπαλους!

Στην άλλη πλευρά του τηλεοπτικού τοπίου, στον ALPHA, συνεχίζουν να περνούν δύσκολες ώρες βλέποντας σε μία ακόμα εκπομπή τους οι τηλεθεάσεις να βρίσκονται σε πολύ χαμηλές πτήσεις. Το τηλεπαιχνίδι «Λες και το ‘ξερες» έκανε μέσο όρο 9 στο γενικό σύνολο και 7,7 στο νεανικό κοινό. Και οι εκπομπές τους συνεχίζουν να τραβούν… την κατηφόρα! Είναι σίγουρο πως αν δεν φτιάξουν τις εκπομπές και το πρόγραμμά τους, θα περάσουν πολύ δύσκολη σεζόν με τα ραβασάκια της AGB και μόνο ένας Λαζόπουλος θα φέρνει την άνοιξη στο κανάλι της Κάντζας. Ό,τι δίνεις στους τηλεθεατές… παίρνεις!

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ Γενικό σύνολο Νεανικό κοινό
MASTER CHEF – MEGA 23,9 27,4
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ- ANT1 21,3 27,5
ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΞΕΡΕΣ – ALPHA 9 7,1

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε