Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Τι… έφαγαν οι τηλεθεατές από το μενού του prime time

UPDATE Τι… έφαγαν οι τηλεθεατές από το μενού του prime time

Μεγάλες διαφορές μεταξύ των τηλεοπτικών καναλιών κατέγραψε χθες η Nielsen στο prime time. Το ένα κανάλι χτύπησε κόκκινο ενώ το άλλο έφτασε απλώς… να εκπέμπει.

Ελληνικές και ξένες σειρές αλλά και αρκετό ριάλιτι περιείχε το τηλεμενού στο χθεσινό prime time. Πάμε να δούμε όμως τι… έφαγαν οι τηλεθεατές και τι… άφησαν στο πιάτο των καναλιών χωρίς να το αγγίξουν!

Στην πρώτη ώρα, από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της άλλης» στο MEGA κατέγραψε υψηλές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο 40,5. Απέναντι από τη σειρά βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που με το «Πακέτο» της έφερε στον ALPHA 24 μέσο όρο ενώ η ξένη ταινία που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών και σημείωσε 5,4 μέσο όρο.

Τη δεύτερη ώρα όμως, το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ανεβάζει τις τηλεθεάσεις του κάνοντας μέσο όρο 28 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης αποδεικνύοντας ότι το… ξεχείλωμα της εκπομπής ωφέλησε το κανάλι της Κάντζας. Αλλά και η επανάληψη της σειράς του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί» αποδεικνύει ότι είναι από τις αγαπημένες των τηλεθεατών αφού κάνει 24,1 μέσο όρο ενώ η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 κινήθηκε σε πολύ χαμηλά νούμερα, κάνοντας μέσο όρο 4,3.

Και την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις του παρά το ότι προσπάθησε προβάλλοντας σε επανάληψη τις «Νοικοκυρές» του να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το ριάλιτι έκανε μέσο όρο 4,3 ενώ το ριάλιτι του ALPHA, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» κινήθηκαν ψηλά κάνοντας 24 μέσο όρο. Πτωτική, σε σχέση με την προηγούμενη ώρα, ήταν η πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του MEGA που με τη «Γενιά των 592 ευρώ» έκανε 16 μέσο όρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι των καναλιών ανά ώρα στο γενικό σύνολο. Ας δούμε όμως τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής για όλη τη διάρκειά προβολής της και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό.
 

ΤΙΤΛΟΣ – ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA 47,9 44,9
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ –ALPHA 28,4 17,8
Ξ.Τ. ΤΡΟΠΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ – ANT1 5,4 7,7
     
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) – MEGA 23,7 32
     
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ (Ε)- ALPHA 26 14,9
Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ –
MEGA
16,1 23,3
REAL HOUSEWIVES (Ε) –
ANT1
4,8 6

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε