Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

UPDATE Τι έκαναν χθες οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές

Τι έχασαν στο «Πρωινό Mou». Με τη συνηθισμένη κατάταξη τερμάτισαν και χθες οι «μονομάχοι» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε πάλι το ζευγάρι του MEGA με αρκετές μονάδες διαφορά από το δίδυμο του ΑΝΤ1.

Ωστόσο είναι εμφανείς οι προσπάθειες των Καραμεροχαριτάτων να επανακάμψουν αλλά και των Σκορδολιάγκων να παραμείνουν στην πρώτη θέση. Ακούγονται μάλιστα πολλά για τον πόλεμο που μαίνεται στο παρασκήνιο αλλά που ακόμα δεν είναι προς δημοσίευση…

 

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έκαναν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές χθες, Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο γενικό σύνολο τηλεθέασης.

Όπως είπαμε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με το “Πρωινό Mou” στο MEGA βρέθηκαν άνετα στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας 26,7 στο γενικό σύνολο. Στη δεύτερη θέση τερμάτισαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος αφού το «10 με 1 Μαζί» στον ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 18,9. Τρίτος βρέθηκε πάλι ο «Καφές με την Ελένη» στον ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη να κάνει μέσο όρο 13,1.

Ωστόσο στο δυναμικό κοινό η «ωραία Ελένη» ανέβασε ελάχιστα τις τηλεθεάσεις της εκπομπής της φτάνοντας στο 14,8 και κατακτώντας τη δεύτερη θέση αφού η εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 13,7. Στην κορυφή βρέθηκε το ζευγάρι του MEGA με 34,1 ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό.

 

 

Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών την Τρίτη 23 Νοεμβρίου όπως τις κατέγραψε η AGB στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό είναι οι εξής:

 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Δυναμικό κοινό

ΠΡΩΙΝΟ MOU – MEGA

26,7

34,1

10 ΜΕ 1 ΜΑΖΙ – ANT1

18,9

13,7

ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ – ALPHA

13,1

14,8

 

 

ΥΓ: χθες το “Πρωινό Mou” στο MEGA είχε ένα πολύ ωραίο θέμα με ζώα. Καλεσμένος της εκπομπής ο ιδρυτής του «Αττικού Ζωολογικού Πάρκου» Ζαν –Ζακ Λεσουέρ που είχε φέρει στο στούντιο της εκπομπής ζώα που φιλοξενεί στο πάρκο του. Ανάμεσά τους κι ένα κοάτι που όπως αποκάλυψε ο Λεσουέρ βρέθηκε σε κάποιο σταθμό του μετρό και μεταφέρθηκε στο πάρκο του. Έτσι στο “Πρωινό Mou” έβαλαν τίτλο «Το κοάτι που βρέθηκε εγκαταλελημένο σε σταθμό του μετρό». Ο τίτλος έπαιζε για πολλή ώρα χωρίς κάποιος να τον αλλάξει και να γράψει σωστά «εγκαταλελειμμένο». Οπότε, παρακαλείται όποιος βρει… εγκαταλελημένο ένα λεξικό της ελληνικής γλώσσας να το επιστρέψει γρήγορα στην πρωινή εκπομπή του MEGA γιατί φαίνεται πως το έχουν χάσει και το έχουν… μεγάλη ανάγκη!

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε