Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

UPDATE Το «Ουκ αν λάβοις»… δεν λαμβάνει!

Έμεινε να κοιτά το Κωστόπουλο από μακριά…

Αν κι είναι πολύ νωρίς και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, είναι εμφανές ότι το MEGA καταφέρνει να κερδίζει τις περισσότερες μάχες στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης. Είναι εμφανής όμως και η προσπάθεια που κάνουν στο κανάλι της Μεσογείων να κερδίσουν και στο νεανικό κοινό.

Μία από τις εκπομπές που χρησιμοποιούν ως αιχμή του δόρατος στην προσπάθειά τους είναι η σειρά «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος». Και μόνο το ότι είναι η πρώτη ελληνική σειρά animation λέει πολλά. Ωστόσο, sorry δηλαδή, αλλά η σειρά δεν λέει τίποτα ενδιαφέρον. Οι συντελεστές του έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ περισσότερα από το να χρησιμοποιούν εύκολο χιούμορ με ανεκδοτάκια της παρέας.

Γι’ αυτό και το βλέπεις μία φορά ώστε να θαυμάσεις τα made in Greece animations και that’s it. Πάμε για άλλα…

Έτσι οι τηλεθεατές και χθες πήγαν απέναντι να περάσουν το «Βράδυ» τους. Δεν είναι τυχαίο που την ώρα που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν αντιμέτωπα (από τις 12:00 έως τις 12:30) η νεανική (???) σειρά του MEGA έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 12 ενώ η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον ALPHA έφτασε στο 23,6.

Σίγουρα η σειρά του καναλιού της Μεσογείων αρέσει σε κάποιους και καλά κάνουν. Επισημαίνουμε όμως για ακόμα μία φορά ότι περιμέναμε περισσότερα από το Γιώργο Φειδά που έχει αποδείξει ότι ξέρει να κάνει καλές σειρές. Όπως όμως έχει αποδείξει πως όταν πάει να κάνει κάτι «προχώ» (όπως τον τελευταίο κύκλο των «Singles») δεν του βγαίνει!

Από την άλλη μεριά, οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών (αναφέροντας και την ώρα προβολής τους για την πληρέστερη ενημέρωσή σας) είναι οι εξής:

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

Γενικό σύνολο

Νεανικό κοινό

ΒΡΑΔΥ – ALPHA

(από 23:58 έως 1:26)

26

27,2

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ – MEGA

(από 00:03 έως 00:34)

12,5

20,7

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε