Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

UPDATE Τι έκανε ο «Top Chef» μετά τη μετακόμισή του;

Το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 τα έβαλε με καινούργιους αντιπάλους και…

Αν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 υποστήριζαν ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στη μέρα προβολής του «Top Chef», τελικά αποφάσισαν να μετακομίσουν το ριάλιτι μαγειρικής τους μπας και «φάνε» μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.
 
Χθες λοιπόν, ο «Top Chef» βρέθηκε για πρώτη μέρα απέναντι σε άλλους αντιπάλους. Ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε το ριάλιτί του από τις 9 έως τις 11 το βράδυ αντιμετωπίζοντας καθημερινές σειρές αλλά και άλλο ριάλιτι μαγειρικής. Τι έκανε λοιπόν η Νάντια Μπουλέ με την κριτική επιτροπή της; Τα κατάφερε να βγει νικήτρια ή όχι;
Πάμε να δούμε τις τηλεθεάσεις σε ζώνες και τα συμπεράσματα… στο τέλος!
 
Στη ζώνη 9 με 10 λοιπόν, σύμφωνα με τους «βρώμικους» μέσους όρους τηλεθέασης, νικήτρια αναδείχτηκε η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» σημειώνοντας στο γενικό σύνολο μέσο όρο 35,7. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο «Big Brother» του ALPHA με 12,5 ενώ ο «Top Chef» έφτασε μέχρι 11,3 κερδίζοντας την τρίτη θέση. Το ότι το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 βρέθηκε πιο πίσω και από το ριάλιτι «εγκλεισμού» του ALPHA πρέπει να ανησυχήσει τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου. 
 
Πάμε τώρα στην επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11 το βράδυ, για να δούμε πώς είναι η κατάταξη στις εκπομπές σύμφωνα με τους «βρώμικους» μέσους όρους.
Πρώτη βγήκε η σειρά του MEGA «Γενιά των 592 ευρώ» σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο 24,6. Δεύτερος τερμάτισε ο Έκτορας Μποτρίνι που ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» έκανε μέσο όρο 16,4 προκαλώντας… εφιάλτες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 που έφτασε μέχρι το 12,9.
 
Συμπέρασμα; Ο «Top Chef» έχασε από τους αντιπάλους του σε όλες τις μάχες αποδεικνύοντας ότι δεν είναι και τόσο… top ενδιαφέροντος για τους τηλεθεατές.
Ο μέσος όρος του ριάλιτι μαγειρικής για όλη τη διάρκεια προβολής του (από τις 21:00 έως τις 23:00) είναι 13,2 στο γενικό σύνολο και 19,1 στο νεανικό κοινό.
 
Αντίστοιχα, οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών που προβλήθηκαν από τις 21:00 έως τις 22:00 και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ – MEGA
41,8
30,7
BIG BROTHER – ALPHA
13,3
18,4
 
Ενώ οι καθαροί μέσοι όροι των εκπομπών που προβλήθηκαν από τις 22:00 έως τις 23:00 και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό είναι οι εξής:
 
 

ΕΚΠΟΜΠΗ-ΚΑΝΑΛΙ

 

Γενικό σύνολο

 

Νεανικό κοινό

ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ –
21,5
23,4
ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
17,1
18
 
Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε