Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Μια κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, έκανε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να γελάσει ειρωνικά. Δείτε τι είπε.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλο ένα έπαθλο φαγητού. Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι τελευταίοι ήταν αυτή που το χάρηκαν. Μια κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, λιγό μετά το ματς. Δείτε τι συνέβη.

Οι Μαχητές – εκτός του Βασάλου που είχε την ευκαιρία να μην αγωνιστεί λόγω της αριθμητικής υπεροχής των Μαχητών – καλούνταν να περάσουν από δύο δοκούς ισορροπίας, να βουτήξουν στην πισίνα και να αποφύγουν πολλά εμπόδια μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο. Δύο πετυχημένες βολές των κρίκων στον κινούμενο στόχο καθόριζαν τη νίκη. Το προβάδισμα το είχαν οι Διάσημοι από την αρχή, χάρη…όχι στην ταχύτητα αλλά στην ευστοχία! Παρόλο που έφταναν πιο μετά στο στόχο, είχαν βρει περισσότερο το κόλπο με τον στόχο, παρά οι αντίπαλοί του

Η ομάδα των Μαχητών έχει υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες. Ο λόγος; Δεν βρίσκουν καλά τον στόχο. Στενοχωρημένοι σχολίασαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τι πήγε λάθος. “Από το πρωί μας πήγε στραβά”, είπε η Σάρα και ο Μάριος συμπλήρωσε: “Έπεσε το πρωί η κατσαρόλα με την καρύδα. Για αυτό χάσαμε! Όλα στραβά!”.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Τανιμανίδης, ρώτησε τον Ντάνο πώς νιώθει για τη νίκη τους. “Σάκη να μου επιτρέψεις να πω συγχαρητήρια στην άλλη ομάδα, αλλά και στη δικιά μας για τη νίκη αυτή. Το ότι είμαστε λιγότεροι και αυτή η μορφή πίεσης, ίσως μας έκανε καλό και οι συμπαίκτες μου έχουν πάρει πού περισσότερες νίκες από τον μέσο όρο που είχαν και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια και στον Χρανιώτη και στο Μπο για την μεγάλη συμβολή στη νίκη. Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς και έχω την τύχη να συνδυάζεται με τη δουλειά μου”.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Κωνσταντίνος Βασάλος γέλασε ειρωνικά. Η ομάδα των Μαχητών μπορεί να μην ήταν και στα καλύτερά της, ωστόσο δεν τα παράτησε… αμαχητί, και για αυτό ακριβώς ο Αγγελόπουλος συνεχάρη τους αντιπάλους του. Μια κίνηση που από ό,τι φαίνεται ενόχλησε τον Βασάλο.

Το έπαθλο ήταν water sports, hot dog, burgers και πατατοσαλάτα.

Δείτε εδώ την αντίδραση του Βασάλου στο 1:58:20 εδώ: 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Survivor 24ωρη ψηφοφορία: Ποια είναι η πρώτη τριάδα!

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε