Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βασιλιάδες: Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται!

Βασιλιάδες: Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 12.01.2012 | 23:21
Πρώτη δημοσίευση: 12.01.2012 | 23:09

Ο Αιμίλιος και η Τιτίκα είναι αναστατωμένοι που οι Βασιλιάδες θα μένουν δίπλα τους. Η οικογένεια Βασιλιά προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον.

Η Χριστίνα ενημερώνει τον Μάρκο πως ο Αιμίλιος ήταν σίγουρος πως θα γίνει πρόεδρος και να τον προσέχει. Ο Μαλέας συμβουλεύει τον Αιμίλιο να προσεγγίσει τον Βασιλιά, για να βρει το αδύναμο σημείο του. Ο Αιμίλιος καλεί τον Μάρκο στο σπίτι του για φαγητό. Η Γιούλη στραβώνει με τις επισκέψεις της Χριστίνας στο σπίτι. Ο Λεωνίδας ζητάει το λόγο από τη Νεφέλη που του έκρυψε πως έχει δεσμό.

Ο Αιμίλιος παρακολουθεί με κιάλια τη Λίζα. Η Τιτίκα τσακώνεται με τη Γιούλη γιατί αφήνει τον σκύλο της, τον Ταρζάν, να πλησιάζει τη σκυλίτσα του, τη Μαρί Τερέζ... Ο Σταύρος συναντάει τη Μαρίνα στη στάση του λεωφορείου και προσφέρεται να την πάει στην ταβέρνα με το αυτοκίνητό του.

Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς ανακαλύπτουν το ακριβό σπορ αμάξι της Ευγενίας και το παίρνουν για βόλτα. Στο δρόμο, όμως, πλησιάζουν επικίνδυνα το αμάξι του Σταύρου όπου βρίσκεται και η Μαρίνα... Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται. Ο Αιμίλιος απειλεί πως θα καταστρέψει τον Μάρκο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΡΡΙΤTags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο