Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Βγήκαν τα… μαχαίρια στους «Βασιλιάδες»

Μπορεί καθημερινά να βρίσκονται στην κορυφή της τηλεθέασης αλλά τις Τρίτες… εκθρονίζονται.

Ο λόγος για τους «Βασιλιάδες» που σημειώνουν καθημερινά υψηλές τηλεθεάσεις, εκτός από τις Τρίτες που χάνουν στην κούρσα της τηλεθέασης από το Λάκη Λαζόπουλο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι χθες, το «Αλ τσαντίρι νιουζ» τοπυ ALPHA σημείωσε 46,3 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 39,9 στο δυναμικό κοινό ενώ η ελληνική σειρά του MEGA, 27,1 και 33,1, αντίστοιχα.

Σήμερα όμως, στις 9 το βράδυ οι «Βασιλιάδες» επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες και όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν τη σαρωτική τους πορεία. Απόψε το βράδυ μάλιστα βγαίνουν… μαχαίρια ανάμεσα σε πολλούς ήρωες της σειράς.

Πρώτη και καλύτερη στο… μαχαιροπόλεμο η Λίζα που έχει γίνει έξαλλη με την Αιμίλιο μαθαίνοντας ότι έχει σχέση με τη Νάντια. Ο Μηνάς παίρνει την πληροφορία από την Τιτίκα ότι ετοιμάζουν τραπέζι προς τιμή του Αλέξη και της Νεφέλης και τη μεταφέρει στο Λεωνίδα που θα τα πάρει στο κρανίο και θα βγάλει κι αυτός τα μαχαίρια, έτοιμος να τα σπάσει όλα. Εισβάλει λοιπόν την ώρα του τραπεζιού και θα τα κάνει όλα μπάχαλο.

Η Χριστίνα αποκτά μία σύμμαχο στην οικογένεια του Μάρκου που δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα. Ο Αιμίλιος συνεχίζει να πολιορκεί τη Λίζα και η Δέσποινα, που θα πάρει το αυτί της ένα τηλεφώνημα, θ’ αρχίσει να τους υποπτεύεται. Ο Μάρκος προσπαθεί να πλησιάσει τη Γιούλη όμως η Λέλα, που εκτελεί χρέη μάνατζερ, την παροτρύνει να συνεχίσει το παιχνίδι της.

Η συνέχεια, απόψε το βράδυ στις 9, στο MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε