Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χανταμπάκης: Το Survivor, το ποδόσφαιρο, το μόντελιγνκ, ο μπάρμπαν και ο ειδικός στα τρόφιμα

Χανταμπάκης: Το Survivor, το ποδόσφαιρο, το μόντελιγνκ, ο μπάρμπαν και ο ειδικός στα τρόφιμα

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πριν το Survivor έχει να μας πει πολλά… Διαβάστε άγνωστες πτυχές της ζωής του – Η καταγωγή, τα παιδικά του χρόνια, το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ και η Όλγα Πηλιάκη.

Πώς να χαρακτηρίσεις τον Στέλιο Χανταμπάκη; Έναν άνθρωπο που χαίρεται να δημιουργεί ίντριγκες ή έναν παίκτη με στρατηγική; Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο παίκτης που συζητήθηκε πιο πολύ από όλους στο Survivor. Τώρα, είναι εκτός παιχνιδιού, απολαμβάνει τις εξωτικές ομορφιές του Άγιου Δομίνικου και υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να μάθεις για αυτόν, πέρα από το ποιος ήταν στο παιχνίδι…

Τα όσα τον έκαναν στο social media, να είναι “ο πιο μισητός παίκτης του Survivor“, όλα όσα πραγματικά συνέβησαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ειρήνη Παπαδοπούλου ίσως να μην τα μάθουμε ποτέ, αξίζει όμως να γνωρίσουμε τον αληθινό Στέλιο Χανταμπάκητην καταγωγή, την ηλικία του, την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, τις σπουδές και την προσωπική του ζωή πριν και μετά…το παιχνίδι.

Ο πατέρας του, Μανώλης Χανταμπάκης είναι από την Κρήτη, όπου και για χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος γεννήθηκε στον Βόλο και σε ηλικία τεσσάρων χρόνων μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα, λόγω μιας μεταγραφής του πατέρα του. Ύστερα επέστρεψαν στον Βόλο και λίγο πριν τελειώσει το λύκειο, ήρθε ξανά στην Αθήνα όπου έπαιξε με τη φανέλα του Πανελευσινιακού. Τα χρήματα όμως που έβγαζε δεν ήταν αρκετά και αποφάσισε να συμπληρώσει το εισόδημά του δουλεύοντας ως μπάρμαν σε μαγαζιά της παραλιακής.

«Έπαιζα ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Ήμουν αρκετά καλός, αλλά δεν με ενδιέφερε καθόλου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μοντέλο και να δουλέψω ως μπάρμαν. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα σε μια σχολή, εδώ στην Αθήνα φυσικά, στο τμήμα Τεχνολόγος Τροφίμων και Διατροφής», είχε δηλώσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, σε παλαιότερη συνέντευξή του στο ΕΓΩ. Highlight της καριέρας του στο μόντελιγνκ ήταν όταν για τρεις μήνες μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο οίκος Armani τον συμπεριλαμβάνει στα πρόσωπα της καμπάνιας του.

Το 31χρονο μοντέλο, πέρασε και από την τηλεόραση, με πιο γνωστή την εκπομπή Wanted του ANT1, και πιο πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο με την Ναταλία Γερμανού. Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις, είχε στο πλευρό του τον κολλητό του, Γιώργο Μανίκα που τους συνδέει εδώ και χρόνια μια στενή φιλία. Η πιο ξεκαρδιστική στιγμή τους ήταν τότε που ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε κάνει πλάκα στον Γιώργο Μανίκα στον γάμο του όπου ντύθηκε νυφούλα! Ο…πολυπράγμων Στέλιος Χανταμπάκης διατηρεί και καφέ στο κέντρο της Αθήνας και έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι περνά πολύ χρόνο στην επιχείρησή του και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Είναι παντρεμένος με την αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και Ολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, Όλγα Πηλιάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον 4 ετών Μανώλη και μια κόρη ενός χρόνου ενώ δεν διστάζουν να πουν ότι θέλουν να αποκτήσουν σύντομα και τρίτο παιδί. Οι δυό τους γνωρίστηκαν στο Κολωνάκι σε ένα μαγαζί όπου ο Στέλιος Χανταμπάκης έπαιζε μουσική και η Όλγα Πηλιάκη είχε πάει με τις φίλες της για χαλαρό ποτό. Δεν ήξερε όμως ότι θα την πλησίαζε ο άνδρας της ζωής της…

“Είναι η καλύτερη σε όλα. Είναι η γυναίκα που ήθελα να παντρευτώ. Όμορφη, σέξι, σοβαρή δυναμική, ξανθιά (γέλια) Και φυσικά η καλύτερη μητέρα για το παιδί μου!”, είπε με τρυφερότητα σε συνέντευξή του στο Tlife.

Εδώ και λίγο καιρό, ο Στέλιος Χανταμπάκης έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι του Survivor, ύστερα απο ψηφοφορία του κοινού ανάμεσα σε αυτόν, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χρανιώτη. Η έκπληξη του ήταν μεγάλη όμως οι πιθανότητες ήταν πολλές, αφού μια μεγάλη μερίδα του κοινού τον αντιπαθούσε ύστερα από συνεχόμενες κόντρες με τα δύο έως τότε φαβορί, Ντάνο και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, αποκορύφωμα της… αντιπάθειας ήταν η “παράσταση” του Στέλιου Χανταμπάκη όπου μιμήθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη και το Συμβούλιο του Νησιού. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο στόχαστρό του, τότε όμως δεν ήξερε πόσο η πράξη του με το μαγιό της Ειρήνης, θα εξόργιζε το κοινό.

Η τελευταία εμφάνιση του στην τηλεόραση μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ήταν στην εκπομπή Survivor Panorama της Ελεονώρας Μελέτη. Σε ερώτηση της ίδιας, σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Αγγελόπουλο – όπου έρχονταν συχνά σε σύγκρουση – ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει: «Θέλω να μου κάνεις μία χάρη… Θέλω αυτή την ερώτηση που μου κάνεις τώρα να μην σου την απαντήσω εγώ, να στην απαντήσει κάποιος άλλος, αν σου την απαντήσει. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να απαντήσω σε κάτι τέτοιο», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Τώρα, ο Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, τρολάρει τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χρειάζεται ψυχολόγο για να διαχειριστεί την γνώμη του κοινού και τα όσα συνέβαιναν πίσω στην Ελλάδα και πίνει χαλαρός καφεδάκι, αφήνοντας πίσω του όσα τον είχαν στενοχωρήσει.

 

Καλό βραδυ σε ολους!!!!! και καλό μεσημέρι σε εσένα σκατοφιδο!!!! #hantasurvivor #hantampakakia #anatropes #cohiba

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη giorgos manikas (@giorgosmanikas) στις

Για άλλους αντιπαθητικούς, για άλλους παίκτης με στρατηγική, σίγουρα όμως ο παίκτης που σχολιάστηκε έως τώρα στο παιχνίδι πιο πολύ από όλους…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε