Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαρά και… δάκρυα στο NEXT TOP MODEL

Σκληρές δοκιμασίες για το λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ

Πρεμιέρα κάνει ο δεύτερος κύκλος του  NEXT TOP MODEL. Περισσότερες από 6 χιλιάδες κοπέλες δήλωσαν συμμετοχή ενώ μόνο 35 κατάφεραν να περάσουν από τη διαδικασία του boot camp, όπου έγινε στη Μύκονο.

Απόψε το βράδυ στις 9 λοιπόν θα παρακολουθήσουμε τη Βίκυ Καγιά μαζί με την κριτική επιτροπή, Τζένη Μπαλατσινού, Χριστόφορο Κοτέντο και Χάρη Χριστόπουλο να προσπαθούν να επιλέξουν τις 20 καλύτερες που θα καταφέρουν να μπουν στο «σπίτι» του ριάλιτι.

Ικανοποίηση για όσες τα κατάφεραν αλλά και δάκρυα… με το ρίμελ και τη μάσκαρα να ρέουν άφθονα είναι μερικά από όσα θα παρακολουθήσουμε στην πρεμιέρα του NEXT TOP MODEL.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit υπάρχει πολύ…ριάλιτι μέσα στο «σπίτι» με τις διαγωνιζόμενες να έχουν βγάλει τα… τακούνια. Αλλά αυτά θα τα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια

Άλλωστε τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και οι  υποψήφιες για τον τίτλο που κατοικούν στο «σπίτι» προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τις «αποστολές» που τους αναθέτει η παραγωγή του ριάλιτι.

Πάντως, όπως παρακολουθείτε από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε, το «σπίτι των μοντέλων» παρέχει όλες τις ανέσεις για τις διαγωνιζόμενες που προσπαθούν να μπουν στο χώρο του μόντελινγκ.  

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε