Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χαρούμενες γιορτές παρέα με το… Mega Cinema!

Χαρούμενες γιορτές παρέα με το… Mega Cinema!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά παρέα με το Mega Cinema!

Το Mega έχει προγραμματίσει, για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου, πολλές αξιόλογες κινηματογραφικές ταινίες και Α΄ Τηλεοπτικές Μεταδόσεις, στο καλύτερο ραντεβού με τον κινηματογράφο για όλη την οικογένεια!

ΠΗΤΕΡ ΠΑΝ

(Κυριακή 18/12/2011, 14:50)

Φανταστείτε έναν κόσμο που δεν έχετε ξαναδεί, όπου κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μεγαλώσει. Αυτός είναι ο κόσμος του Πήτερ Παν και της χώρας του Ποτέ, με τις νεράιδες, τη μαγική αστερόσκονη, τις δραματικές ξιφομαχίες, τις συναρπαστικές πτήσεις και… τη μυστική δύναμη ενός κρυμμένου φιλιού.

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ – TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

(Σάββατο 17/12/2011, 14:50) Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Παιδική περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής του 2007 σε σκηνοθεσία Κέβιν Μονρόε. Τα “Χελωνονιντζάκια” επανέρχονται δυναμικά με τη νέα τους περιπέτεια σε μια ταινία για μικρούς και μεγάλους, γεμάτη γέλιο και ασταμάτητη δράση. Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Μαξιμίλιαν Βίντερς εξαπολύει τις κοσμικές δυνάμεις μιας θανάσιμης στρατιωτικής μηχανής στην πόλη προκειμένου να προσπαθήσει να “σπάσει” μια αρχαία κατάρα. Τότε ο Λεονάρντο, ο Ραφαέλ, ο Ντονατέλο και ο Μικελάντζελο θα πρέπει για ακόμη μια φορά να βγουν από τον υπόνομό τους και να κερδίσουν τη μάχη του καλού ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις του κακού. Μαζί με τους υπέργειους “συμπατριώτες” τους, ‘Ειπριλ Ο’Νιλ και Κέισι Τζόουνς, οι τέσσερις ήρωες θα εμπλακούν σε μια συναρπαστική περιπέτεια!

Διαβάστε τις υπόλοιπες ταινίες στο zappit


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε