Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Χωρίς ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές τη Δευτέρα

Χωρίς ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές τη Δευτέρα

 24ωρη απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης. Με ποιους τρόπους κάποιοι… σπάνε την απεργία

 

Προβλήματα έχουν προκύψει στα ιδιωτικά κανάλια με την 24ωρη απεργία τη Δευτέρα, 17 Μαΐου των τεχνικών τηλεόρασης στους ιδιωτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι τεχνικοί στα Σωματεία ΕΤΙΤΑ- Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης και ΕΤΙΤΒΕ- Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος. απεργούν αιτούμενοι την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2010.
 
Έτσι, μπορεί τη Δευτέρα να μην καταφέρουν να βγουν τα δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές κυρίως εκπομπές αλλά κάποιοι άλλοι όμως, μπορούν να… μαγνητοσκοπήσουν τις εκπομπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι και το «GREEK IDOL» που όπως αναφέραμε σε χθεσινό άρθρο προσπαθούν να μην αναβληθεί το live αλλά να γίνει έστω και… κονσέρβα! Για το λόγο αυτό και το μισό… live (?!?) θα μαγνητοσκοπηθεί το Σάββατο και θα προβληθεί τη Δευτέρα, τη μέρα της απεργίας των τεχνικών. 

Στον ALPHA μάλιστα ελπίζουν ότι με την απουσία δυνατών αντιπάλων, όπως του «Ράδιο Αρβύλα», το talent show της Ρούλας Κορομηλά μπορεί να καταφέρει τη Δευτέρα να ανεβάσει λίγο τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν είναι όμως, μόνο το show της Κορομηλά που «σπάει» την απεργία των τεχνικών. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit κι άλλες εκπομπές, τόσο του ALPHA όσο άλλων ιδιωτικών καναλιών θα μαγνητοσκοπηθούν μέσα στο σαββατοκύριακο ώστε τη Δευτέρα να προβληθούν «κονσέρβες» μεν, αλλά με καινούργιο υλικό εκπομπές.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε