Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς εκπομπές και δελτίο ειδήσεων αύριο το STAR! Απεργία της ΕΤΙΤΑ

Χωρίς εκπομπές και δελτίο ειδήσεων αύριο το STAR! Απεργία της ΕΤΙΤΑ

Χωρίς δελτία ειδήσεων και εκπομπές θα είναι το πρόγραμμα του ΣΤΑΡ αύριο, λόγω απεργίας των τεχνικών

Μπορεί αύριο να είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα για τις σχέσεις των καναλιών, με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει την ΕΤΙΤΑ να εξαγγείλει απεργία συγκεκριμένα για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ, ζητώντας να εφαρμοστούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και να δωθούν δεδουλευμένα αρκετών ετών.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης των τεχνικών:

 

από ώρα 06.00 π.μ. της Δευτέρας 30 Απριλίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Τρίτης 1η Μαίου 2012 για τους τεχνικούς που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL

απαιτούμε:

• Να εφαρμόζεται πιστά η Σ.Σ.Ε. μας

• Να γίνει καταβολή δεδουλευμένων ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ (υπερωρίες, ανακλήσεις ρεπό, προσαυξήσεις αργιών, επιδόματα τέκνων)

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας.

Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control. Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά. 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις MEDIA!



Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε