Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς πρόγραμμα, αλλά σε ετοιμότητα το Alter

Εξακολουθεί το black out στο ALTER, καθώς η επίσχεση εργασίας των εξωτερικών συνεργείων καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Και ενώ οι εργαζόμενοι του καναλιού βρίσκονται σε ετοιμότητα, αφού το δικαστήριο έκρινε παράνομη την απεργία που είχαν εξαγγείλει εκ νέου, οι δυσκολίες στη ροή του προγράμματος παραμένουν, καθώς συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας από τα εξωτερικά συνεργεία.

Το πρόβλημα δεν φαίνεται να αποκαθίσταται μέσα στο σαββατοκύριακο, με προοπτική ωστόσο να εκπέμψει κανονικό πρόγραμμα από τη Δευτέρα, οπότε το κανάλι αναμένεται να καταλήξει σε συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφερουν ότι από την Τρίτη πιθανά να αρχίσουν και οι πληρωμές των εργαζομένων.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο σταθμός Alter βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το κυπριακών συμφερόντων fund Αργώ, το οποίο και θα αναλάβει τα ηνία του σταθμού. Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει περικοπή -haircut- του χρέους που έχει ο σταθμός προς τις τράπεζες και ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα περικοπών που θα περιλαμβάνει μείωση δαπανών και θέσεων εργασίας, αλλά θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του σταθμού. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.zappit.gr

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε