Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χωρίς πρόγραμμα η ΕΡΤ – Οι απεργίες έχουν παραλύσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση

Χωρίς πρόγραμμα η ΕΡΤ – Οι απεργίες έχουν παραλύσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση

Χάος επικρατεί τις ημέρες αυτές στην κρατική ραδιοτηλεόραση στην οποία επικρατεί εικόνα διάλυσης αφού ούτε εκπομπές ενημερωτικές βγαίνουν στον αέρα με την τηλεόραση αλλά και το ραδιόφωνο να προσπαθούν να

ανασυνταχθούν έν μέσω συνεχών απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η απουσία των 1.407 συμβασιούχων ή τελος πάντων μέρος από αυτούς είναι πλέον αισθητή. Σήμερα δεν ΄”βγήκαν” και οι δυο ενημερωτικές εκπομπές 6-10 με την Ρίτσα Μπιζόγλη και τον Κώστα Αρβανίτη και 10 – 12 με την Μαρία Σαράφογλου, αφού υποστηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά από συμβασιούχους!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και αύριο Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο δεν θα προβληθεί η πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Τάκη Σπηλιόπουλο και την Αλεξάνδρα Δουβαρά.

Η εικόνα θα είναι ακόμα πιο απογοητευτική την Δευτέρα και την Τρίτη που απεργούν συμβασιούχοι και μη, ενώ την Τετάρτη 30/06 ημέρα που λήγουν όλες οι συμβάσεις μπορεί να περιμένουμε και εκπλήξεις….

Ολο το πρόγραμμα των απεργιών 

Οι επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στην ΕΡΤ σήμερα Πέμπτη, 24 Ιουνίου, την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, το Σάββατο,

26 Ιουνίου, την Κυριακή, 27 Ιουνίου και την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010, είναι ΜΟΝΟ για τους συμβασιούχους που απολύονται. 

Επίσης θα γίνει 48ωρη απεργία τη Δευτέρα, 28 και την Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010 για ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, δηλαδή, αορίστου και ορισμένου χρόνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε