Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χούτος κατά Αγγελόπουλου! Βγήκε από το Survivor και μιλά για όλα [vid]

Χούτος κατά Αγγελόπουλου! Βγήκε από το Survivor και μιλά για όλα [vid]

Λάμπρος Χούτος και Λάουρα Νάργες έφυγαν από το Survivor και άρχισαν τα σχόλια για πρώην συμπαίκτες και τους Μαχητές. “Ο Ντάνος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά. Όσον αφορά όμως…”

Καλεσμένοι στην εκπομπή Survivor Panorama με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν σήμερα, ο Λάμπρος Χούτος και η Λάουρα Νάργες. Οι πρώην παίκτες του παιχνιδιού, δεν δίστασαν να μιλήσουν για όλους και για όλα.

Οι πρώην παίκτες του Survivor δήλωσαν ότι μπορεί να τους “χώρισε” το παιχνίδι, όμως εδώ στην Ελλάδα, φροντίζουν να περνούν μαζί χρόνο όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει, αφού τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο έχουν αναπτύξει μια στενή σχέση φιλίας και μόνο αυτοί ξέρουν τι έχουν περάσει.Η συζήτηση ξεκίνησε με την Λάουρα να λέει πως συναντιέται με την Σόφη Πασχάλη για γιόγκα, ενώ ο Χούτος αποκάλυψε πως χθες έκανε μπάρμπεκιου με τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Σόφη.

Η παρουσιάστρια στη συνέχεια της εκπομπής, τους ρώτησε για τα αρνητικά σχόλια τα οποία έχουν δεχτεί και οι δύο από το τηλεπτικό κοινό που παρακολουθεί φανατικά το Survivor. Μάλιστα, δεν δίστασε να “ξεστομίσει” στον Λάμπρο Χούτο, πώς νιώθει που κάποιοι τον είχαν χαρακτηρίσει “σκυλάκι του Χανταμπάκη”…

Χούτος κατά Αγγελόπουλου

Όταν η συζήτηση έφτασε στον Ντάνο, ο Λάμπρος Χούτος δήλωσε: “Ο Ντάνος είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες αγωνιστικά. Όσον αφορά στη συμβίωση, αυτό που έχω δει, τον θεωρώ από τους πιο αδύναμους. Στη συμβίωση με άλλους και στην επιβίωση που παίζεται με κανόνες. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που είναι με κανόνες, δεν είναι παιχνίδι επιβίωσης, επιβιώνω και κάνω ότι θέλω. Του το έχω πει και του ιδίου, θεωρώ ότι ο θεός τον προικίσει με σωματικά προσόντα, είναι πολύ δυνατό παιδί, ωραίο παιδί, όπου δεν θα χρειαζόταν μέσα στο παιχνίδι να φερθεί αδύναμα και να παίξει με διαφορετικό τρόπο απ ότι θα έπρεπε να παίζει”. Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει έρθει συχνά σε κόντρα με τους Διάσημους λόγω της έντονης προσωπικότητάς του. Η επιμονή του σε κάποια θέματα και η όχι και τόσο, ομαδική συμπεριφορά του, προκαλούσαν εντάσεις στο παιχνίδι.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα για το Survivor.

Χούτος κατά Σπαλιάρα

«Κατάφερνε να μας εκνευρίζει, να τον συγχωρούμε, να μας ξαναεκνευρίζει, να τον ξανασυγχωρούμε», δήλωσε λίγο αργότερα, ο πρώην ποδοσφαιριστής για το γνωστό μοντέλο. Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι φορές που τους βλέπαμε να έρχονται εκτός ορίων με τον Σπαλιάρα, γεγονός που αποκαλύπτει ότι αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος που τον έδιωξαν.

Λάουρα κατά Μάριου Ιωαννίδη

Η Λάουρα μίλησε ύστερα, για τη συμπεριφορά του Μάριου όταν κέρδιζε ή έχανε στα αγωνίσματα. Η όμορφη πρώην παίκτρια του Survivor είπε έξω από τα δόντια, ότι από την αρχή ήταν ανταγωνιστικός και υπήρχε θέμα στην παραλία με την αντίδραση του είτε στις νίκες είτε στις ήττες του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Suvivor Βασάλος: Το “hot” βίντεο που “λιώνει” και τις θαυμάστριες του Ντάνου!

Survivor: Επική γκάφα Μελέτη με Βαλαβάνη! Πάρτι στα social media! [vid]

Survivor Βαλαβάνη – Βασάλος: Το story της σχέσης! “Έτοιμη να τον φιλήσει”

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε