Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χρήστος Ιακώβου και Δημήτρης Πιατάς πουλάνε τα σπίτια τους λόγω κρίσης

Χρήστος Ιακώβου και Δημήτρης Πιατάς πουλάνε τα σπίτια τους λόγω κρίσης

Κατάφερε για χρόνια, ως προπονητής της εθνικής μας ομάδας στην άρση βαρών να σηκώσει την Ελλάδα ψηλά. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν μπορεί να σηκώσει τα οικονομικά βάρη!

Επίσης, ο Δημήτρης Πιατάς, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς μας, που με τις ερμηνείες του καταφέρνει να μας ανεβάζει τη διάθεση, αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Και τέλος, ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους κομμωτές, με 104 κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα, ο Νικόλας Παπακωνσταντίνου, κλείνει το ένα κομμωτήριο μετά το άλλο, με αποτέλεσμα αυτή την περίοδο να διατηρεί μόνο τα 25 από αυτά.

Οι τρεις αυτοί άντρες μιλούν στην «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, που θα προβληθεί αύριο Πέμπτη, στις 12 τα μεσάνυχτα. Στην εκπομπή του ALPHA θα δούμε ευκατάστατους συμπολίτες μας, οι οποίοι μέχρι πριν λίγο καιρό ζούσαν χωρίς στερήσεις, σήμερα να αγωνιούν ακόμη και για τα προς το ζην. Ο Σρόιτερ συναντά ορισμένους που πλέον είναι άστεγοι και καλύπτουν τις βασικές τους ανάγκες καταφεύγοντας στα κέντρα σίτισης του Δήμου Αθηναίων.

Όπως αναφέραμε δε, ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, Χρήστος Ιακώβου, εξομολογείται στον Αντώνη Σρόιτερ πώς έχασε τα πάντα και την απόφασή του να βάλει πωλητήριο σε ένα όνειρο ζωής, το σπίτι του, που είχε αποκτήσει μετά από κόπο και σκληρή δουλειά. Στην ίδια μοίρα και ο δημοφιλής ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς, που προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ομολογεί ότι αναγκάστηκε να αναζητήσει αγοραστή για το σπίτι του. Ο γνωστός κομμωτής Νικόλας Παπακωνσταντίνου ομολογεί στην κάμερα της εκπομπής ότι στεναχωριέται που πολλοί από το χώρο του life style, του έχουν γυρίσει την πλάτη, αλλά ομολογεί ότι η μεγαλύτερη στεναχώρια του είναι όταν αναγκάζεται να κλείσει κάποιο από τα κομμωτήριά του και να απολύσει τους συνεργάτες του.

Μία «Αυτοψία» που αποδεικνύει ότι η κρίση δεν κάνει διακρίσεις!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε