Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

«Ζωή της άλλης» εναντίον Λάκη Λαζόπουλου

«Ζωή της άλλης» εναντίον Λάκη Λαζόπουλου
Ποιος νίκησε στη μάχη της τηλεθέασης

 

Αναμφισβήτητα η χθεσινή μάχη στο prime time ήταν η πιο ενδιαφέρουσα της βδομάδας, για να μην πούμε… της σεζόν! Το δυνατό χαρτί του MEGA βρέθηκε για πρώτη φορά απέναντι στον «τυφώνα» Λάκη Λαζόπουλο. Και το αποτέλεσμα είναι πράγματι άξιο προς ανάλυση. Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα επίσημα στοιχεία της AGB με τους καθαρούς μέσους όρους, αξίζει να αναλύσουμε τα τέταρτα τηλεθέασης για να δούμε ποιος κέρδισε στη μάχη της τηλεθέασης. 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, βλέπουμε ότι ο ανίκητος Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στη δεύτερη θέση αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν τελικά τη «Ζωή της άλλης». Αξιοσημείωτη όμως είναι και η… αξιοπρεπής μάχιμη στάση της σειράς του ΑΝΤ1 «Χίλιες και μία νύχτες» που κατάφερε να… επιβιώσει αξιοπρεπώς απέναντι στα δύο… μεγαθήρια!

 
Από τις 9 έως το βράδυ λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των τριών μονομάχων είναι οι εξής:
 
«Ζωή της άλλης» 33,5%
«Αλ τσαντίρι νιουζ» 27,6%
«Χίλιες και μια νύχτες» 14%
 
Την επόμενη ώρα και αφού ολοκληρώθηκε η «Ζωή της άλλης», ο Λαζόπουλος αλλά και η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» ανέβασαν τις τηλεθεάσεις τους. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τηλεθέασης από τις 10 έως τις 11 το βράδυ είναι οι εξής:
 
«Αλ τσαντίρι νιουζ» 32,8%
«Χίλιες και μια νύχτες» 17,6%
«Πενήντα- πενήντα» 12,4%
 
Επίσης, πρέπει να επισημάνουμε ότι στη μάχη της τηλεθέασης είναι και το Μουντιάλ και που από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η ΝΕΤ έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 11,4% ενώ από τις 10 έως τις 11 έφτασε 21,8%!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε