Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Αγώνες για… επιβίωση σε MEGA και ΑNT1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Patagonia  εναντίον Wipe out

Με την προβολή του τρέιλερ της καινούργιας φιλόδοξης παραγωγής του MEGA «Patagonia» φαίνεται πως στον ΑNT1 θυμήθηκαν ότι έχουν στα συρτάρια τους το Wipe out. 

Έτσι, στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν επιτέλους να το βγάλουν, να το… ξε-αραχνιάσουν και να μας το προσφέρουν από τις 6 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο Τύπου «Περισσότεροι από 300 Έλληνες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, αποφασισμένοι να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν την πιο δυνατή κι εξωτική εμπειρία της ζωής τους: το νέο adventure game WIPE OUT». 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι άνθρωποι του ΑNT1 αποφάσισαν να βγάλουν τώρα το «παιχνίδι περιπέτειας», προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις πριν την προβολή της «Patagonia» που θα γίνει στις 11 Φεβρουαρίου. Αυτό που φοβούνται κυρίως στον ΑNT1 είναι ότι με την προβολή των εντυπωσιακών –κατά κοινή ομολογία- πλάνων της «Patagonia», το «Wipe out» θα είναι ένα απλό… παιχνιδάκι! 

Και μπορεί στο τρέιλερ της «Patagonia» να λένε πως «Στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του πλανήτη η αγωνία κορυφώνεται» αλλά τελικά η… αγωνία έπιασε τους ιθύνοντες του ΑNT1. 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρεμιέρα του, το Wipe out θα βρεθεί και θα… κονταροχτυπηθεί με την «Εκδίκηση της ξανθιάς». Και είναι σίγουρο πως αν το παιχνίδι του ANT1 δεν καταφέρει να κερδίσει σε τηλεθεάσεις, κινδυνεύει να… αποδράσει σύντομα από το τηλεοπτικό τοπίο.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε