Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Αιφνιδιστική απεργία της ΕΣΗΕΑ στον ΣΚΑΙ

Αιφνιδιστική απεργία της ΕΣΗΕΑ στον ΣΚΑΙ

Την τελευταία στιγμή η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε 24ωρη απεργια στην τηλεόραση και το ραδιοφώνο του ΣΚΑΙ, εγκλωβίζοντας δεκάδες εργαζομένους.

Η ΕΣΗΕΑ με έναν πρωτοφανή και προδήλως παράνομο τρόπο κήρυξε 24ωρη απεργία όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ΤV, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα skai.gr, καταγγέλοντας όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της την εργοδοσία, που προέβη σε μειώσεις μισθών από 3% έως 5%. 

Η ΕΣΗΕΑ 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η απεργία, ενημέρωσε για την προκήρυξή της από τις 16:00 της Πέμπτης έως τις 16:00 της Παρασκευής, γιατί ο σταθμός προέβη σε περικοπές μισθών των εργαζομένων από 3% έως 5%.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ:

Με μια παράνομη, εκτός οποιουδήποτε συνδικαλιστικού πλαισίου και ηθικής απόφαση, η ΕΣΗΕΑ κήρυξε αιφνιδίως απεργία στον ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ καθώς και στο διαδικτυακό skai.gr, επιβάλλοντας μάλιστα την εφαρμογή της εντός 10λέπτου από την προκήρυξή της (!).

Σε μια ημέρα κατά την οποία οι εξελίξεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας είναι το λιγότερο αντισυναδελφικό και εν πολλοίς ύποπτο, ότι κάποιοι επικαλούμενοι δήθεν συναδελφική αλληλεγγύη φιμώνουν την ανεξάρτητη φωνή του ΣΚΑΪ.

Το λόγο απέναντι σ’ αυτές τις εξόφθαλμα εξωθεσμικές ενέργειες έχει πλέον η Δικαιοσύνη, όπου οι υπαίτιοι θα κληθούν να απολογηθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για τρίτη μέρα χωρίς δελτίο η ΝΕΤ! Συνεχίζεται ο πόλεμος ΕΣΗΕΑ-Κυβέρνησης
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε