Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα…» με δύναμη… Ολυμπιονικών!

«Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα…» με δύναμη… Ολυμπιονικών!

Καινούργια επεισόδια με καλεσμένους που παίζουν για το καλό άλλων, αφού τα χρήματα που διεκδικούν θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εκτός από το καθημερινό «Άκου τι είπαν» ο Χρήστος Φερεντίνος συνεχίζει και το «Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα» και έτσι μέσα στον Μάιο ο ALPHA θα ξεκινήσει να προβάλλει καινούργια επεισόδια. Σε αυτά λοιπόν θα δούμε να διαγωνίζονται ομάδες με πρόσωπα από το χώρο του θεάματος που θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ με σκοπό να το δώσουν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.
 

 
Στο πρώτο επεισόδιο μάλιστα, την Παρασκευή 8 Μαΐου, στο πλατό της εκπομπής για να αγωνιστούν για το φιλανθρωπικό σκοπό θα βρεθούν γυναίκες ολυμπιονίκες και πρωταθλήτριες που έχουν δοξάσει τη χώρα μας σε αθλητικούς αγώνες. Η μία ομάδα με όνομα «Οι πέντε συμφωνίες» έχει αρχηγό την Πηγή Δεβετζή, και μαζί της οι Νίκη Μπακογιάννη, Άννα Βερούλη, Ειρήνη Αϊνδιλή και Πόπη Ουζούνη που θα τα βάλουν με την ομάδα «Του Σαλονιού και του Λιμανιού» που έχει αρχηγό την Ευγενία Μανωλίδου και μαζί της οι Βαγγέλης Περρής, Αθηναΐς Νέγκα, Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος.
 

 
Ο καινούργιος κύκλος του τηλεπαιχνιδιού λοιπόν επιστρέφει στο prime time του ALPHA την Παρασκευή 8 Μαΐου και κάθε βδομάδα, στις 21:45, ο Χρήστος Φερεντίνος με τους καλεσμένους του θα λένε «Άκου τι είπαν! Βραδιάτικα» θέλοντας εκτός από την ευχάριστη παρέα στους τηλεθεατές να βοηθήσουν και κάποιους που έχουν ανάγκη τα χρήματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε