Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ακούστε το τραγούδι της Μαρίας Μπεκατώρου

Με τη συμμετοχή της στο «Just the two of us» κατάφερε να κάνει την έκπληξη. Παρά το ότι οι ερμηνείες της στα τραγούδια δεν ήταν και οι καλύτερες, ο χαρακτήρας της, το κέφι, το μπρίο και το χαμόγελό της ήταν αρκετά για να την κάνουν να φτάσει στον τελικό.

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από το φιλανθρωπικού σκοπού talent show του MEGA. Η παρουσιάστρια του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις από κανάλια για να μείνει πιστή στην τηλεοπτική «οικογένειά» της. Ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, αν όλα πάνε καλά, μάλλον τον ερχόμενο Οκτώβριο θα παρουσιάζει το «Master Chef junior.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επίσημη συνάντηση με τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων αλλά πρόκειται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες αφού πρωτίστως ξεκαθαρίσουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ριάλιτι μαγειρικής.

 
Αλλά προς το παρόν να αφήσουμε τα μαγειρέματα και να αναφερθούμε στο τραγουδιστικό ταλέντο της παρουσιάστριας. Η Μαρία λοιπόν δεν βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω από ένα μικρόφωνο να ερμηνεύει τραγούδια. Αντίθετα έχει… προϋπηρεσία αφού τραγούδησε μαζί με την Πόπη Μαλλιωτάκη τη μπαλάντα με τίτλο «Έτσι νομίζεις», που περιέχεται στο δίσκο της Μαλλιωτάκη «Άλλη μια φορά».
 
Το τραγούδι λοιπόν είναι το εξής:
 

 
Γρηγόρης Μελάς

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε