Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Άλκης Κούρκουλος: “Απέχω από την τηλεόραση επειδή δεν είχα προτάσεις”

Άλκης Κούρκουλος: “Απέχω από την τηλεόραση επειδή δεν είχα προτάσεις”

Το επώνυμό του φέρνει αμέσως στο μυαλό μας τον πατέρα του που «σημάδεψε» με το έργο του μια ολόκληρη εποχή.

Ωστόσο ο Άλκις Κούρκουλος έχει καταφέρει να σταθεί επάξια στο θεατρικό προσκήνιο όχι μόνο ως γιος του Νίκου Κούρκουλου, αλλά με τη δική του καλλιτεχνική αξία. Παρά όμως τις επιτυχίες που έχει κάνει όχι μόνο στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο ο Άλκης Κούρκουλος δεν απουσιάζει από το τηλεοπτικό τοπίο επειδή δεν το επιθυμεί, αλλά γιατί δεν του έχουν γίνει προτάσεις. Καλεσμένος στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ λέει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως «Αγαπάω την τηλεόραση και τον κινηματογράφο και δεν απέχω συνειδητά, αλλά επειδή δεν είχα προτάσεις. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα πρόταση. Μάλλον δεν θα μου άρεσε κάτι»!

Ειλικρινής και σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή του με την παραγωγή λέγοντας πως «έχω βάλει όλο το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρω πώς είναι το κέρδος. Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Την πάτησα»!

Στη συζήτηση όμως με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Άλκης Κούρκουλος αναφέρεται και στη σχέση με τον πατέρα του ομολογώντας ότι «Υπήρχε ανταγωνισμός με τον πατέρα μου από πλευράς μου όταν ήμουν μικρός και είναι λογικό. Είναι στα όρια του φυσιολογικού. Το αρσενικό να θέλει να κοντράρει το αρσενικό», ενώ τονίζει ότι «Νομίζω ότι ο πατέρας μου έχει φύγει σε κάποιο ταξίδι και μπορεί κάποια στιγμή να γυρίσει. Είμαι τυχερός, πρόλαβα να πω τα πάντα με τον πατέρα μου. Και νομίζω μου τα είπε και αυτός».

Αύριο, Σάββατο 25 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, λοιπόν στην εκπομπή «Join Us» του ΣΚΑΪ, ο Άλκης Κούρκουλος «ξετυλίγει» το δικό του «MAN-IFESTO» στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ενώ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υποδέχεται στον καναπέ της τη Μαριέλλα Σαββίδου.

Η «Στάλλω» από την «Εθνική Ελλάδος», του MEGA, αναφέρεται στο σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχαν οι γονείς της όταν ήταν μικρή, αλλά και την αγάπη που βιώνει από τον κόσμο λόγω του ρόλου της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη καταφέρνοντας, όπως της λένε, να τους κάνει να γελάνε διώχνοντας έτσι τη μιζέρια της εβδομάδας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε