Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στην ηγεσία του ΑΝΤ1 – Η ανακοίνωση του σταθμού

Αλλαγές στην ηγεσία του ΑΝΤ1 – Η ανακοίνωση του σταθμού

Πολλές οι φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και έκαναν λόγο για… αποχώρηση «βόμβα» από τον ΑΝΤ1. Τελικά οι φήμες βγήκαν… εν μέρει αληθείς…!

Τα σενάρια λοιπόν ήθελαν τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤ1, τον Στρατή Λιαρέλλη, να αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου, αναφέροντας μάλιστα ότι είχε έλθει σε σύγκρουση με την ιδιοκτησία του σταθμού. Τελικά όμως αυτά διαψεύδονται καθώς δεν αποχωρεί από το σταθμό, αλλά από τη θέση του καθώς… αναβαθμίζεται αναλαμβάνοντας πλέον καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου διοίκησης του Ομίλου Αντ1 στην Ελλάδα.

 

 

Τη θέση του, ως διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα, τοποθετείται ο Τάσος Μιχαλάκης που είναι στον ΑΝΤ1 τα τελευταία δύο χρόνια ως Γενικός Εμπορικός Διευθυντής.

 

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 μάλιστα, αναφέρει:

 

«Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, ανακοινώνει νέα διοικητικά καθήκοντα για τον Στρατή Λιαρέλλη και τον Τάσο Μιχαλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στρατής Λιαρέλλης, με την πολυετή εμπειρία του, έχοντας φέρει εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα πολλά και ιδιαίτερα απαιτητικά πρότζεκτ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας από 01.08.2017, διευρυμένα καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Ο Τάσος Μιχαλάκης, έως πρότινος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες, αναβαθμίζεται επίσης, με την ανάληψη των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Η νέα οργανωτική δομή θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων.

 

 

Έτσι λοιπόν με αυτές τις αλλαγές ο ΑΝΤ1 διαψεύδει τα σενάρια που έκαναν λόγο για «κρίση» στην «ηγετική πυραμίδα» του, καθώς από το κανάλι του Αμαρουσίου τονίζουν ότι πρόκειται για «αναβάθμιση» που θα βοηθήσει στην καλύτερη λειτουργία του σταθμού…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε