Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αλλαγές στο αποψινό live του «Greek Idol» με τη Ρούλα Κορομηλά

Αλλαγές στο αποψινό live του «Greek Idol» με τη Ρούλα Κορομηλά

Τι θα γίνει με την εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα στο talent show του ALPHA

 Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα live του «Greek Idol» ο ALPHA ανακοίνωνε ότι η τριμελής κριτική επιτροπή του talent show θα διευρυνόταν και κάθε βδομάδα θα υπήρχε ένα τέταρτο μέλος ως guest. Τελικά όμως, το τέταρτο μέλος της επιτροπής θα είναι μόνιμα το ίδιο πρόσωπο!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στο σημερινό live θα ανακοινωθεί επίσημα ότι στην τέταρτη καρέκλα θα κάθεται μόνιμα ο Πέτρος Κωστόπουλος. Άλλωστε η εμφάνιση του Κωστόπουλου στο πρώτο live του «Greek Idol» κέρδισε πολύ θετικές κριτικές αφού με τα σχόλιά του… δικαίωσε κατά πολύ την ύπαρξη της κριτικής επιτροπής. 

Βέβαια, για να λέμε και της επιτροπής το δίκιο, ο χρόνος που δόθηκε στους Κώστα Καπετανίδη, Δημήτρη Κοντόπουλο και Μάρω Θεοδωράκη ήταν περιορισμένος και ως εκ τούτου δεν μπόρεσαν να κάνουν τα σχόλια που έπρεπε και ήθελαν. 

Ο Κωστόπουλος όμως, κατάφερε να κάνει καίρια σχόλια και γι’ αυτό την επόμενη κιόλας ημέρα από το πρώτο live του «Greek Idol» άρχισαν οι… πιέσεις από τον ALPHA προς τον εκδότη για τη μόνιμη παραμονή του στην κριτική επιτροπή του talent show. 

Έτσι, στο αποψινό live η κριτική επιτροπή θα γίνει επίσημα και τετραμελής με τον Πέτρο Κωστόπουλο να αναλαμβάνει επίσης και την… υποχρέωση της βαθμολογίας προς τους διαγωνιζόμενους.

Βέβαια, η… μονιμοποίηση του Κωστόπουλου στην κριτική επιτροπή δεν αποκλείει τη guest εμφάνιση του Νίκου Καρβέλα που, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θεωρείται σίγουρο ότι θα εμφανιστεί σε ένα από τα επόμενα live του «Greek Idol».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε