Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλλαγές στο «Δέστε τους» των Τσαλίκη, Μουτσινά, Ηλιάκη

Αλλαγές στο «Δέστε τους» των Τσαλίκη, Μουτσινά, Ηλιάκη

Εισβολή γερμανών στο κοντρόλ της εκπομπής

Τα χαμηλά νούμερα πτήσης σε ορισμένες ζωντανές εκπομπές του ALPHA ανάγκασαν τους γερμανούς διοικούντες του καναλιού να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να αναλάβουν τη διοίκηση και στα κοντρόλ των εκπομπών.

Έτσι, λίγο μετά τις γιορτές, στο κοντρόλ της εκπομπής «Δέστε τους» με τον Γιώργο Τσαλίκη, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε ένας γερμανός που ως γνώστης της τηλεόρασης, ανέλαβε να συντονίσει και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής.

Και πράγματι, αν παρατηρήσετε τα τελευταία νούμερα της AGB, τουλάχιστον στα νεανικά κοινά που φαίνεται πως ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τη διοίκηση του καναλιού, υπάρχει μία μικρή άνοδος. Το σημαντικότερο όμως, είναι ότι τον τελευταίο καιρό η εκπομπή φαίνεται πως αρχίζει να αποκτά δομή, ύφος, θεματολογία και να μην είναι απλά… ξόδεμα του τηλεοπτικού χρόνου.

Το χαρακτηριστικό με το κλίμα που επικράτησε είναι ότι από το κοντρόλ της εκπομπής «εκδιώχθηκε» πρόσωπο που είχε αναλάβει την εκπομπή αφού σε αυτό το πρόσωπο χρεώθηκε η συνολική εικόνα και πορεία της εκπομπής.

Είναι αλήθεια πως ο «γερμανός εισβολέας» αντιμετώπισε χάος στο κοντρόλ αφού οι άνθρωποι που εργάζονταν εκεί προσπαθούσαν χωρίς καθοδήγηση να κάνουν τη δουλειά τους. Το ανησυχητικό –αλλά λογικό και αναμενόμενο της κατάστασης που επικρατούσε στον «πύργο ελέγχου»- ήταν ο μη συντονισμός και στο πλατό της εκπομπής. Με αποτέλεσμα, βεβαίως, να μην υπάρχει συντονισμός με το κανάλι και των ίδιων των τηλεθεατών που βλέποντας το «χύμα προϊόν»… έκαναν ζάπινγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ίδιο άτομο που ανέλαβε το «Δέστε τους» πριν από τις γιορτές είχε εισβάλλει και στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα». Το πρώτο πράγμα που είδε και κυριολεκτικά… έφριξε ήταν ότι η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ALPHA Έλενα Παπαβασιλείου έλεγε ό,τι έλεγε, διαβάζοντας auto cue. Μπορεί η εκπομπή να ανήκει στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού αλλά είναι μία life style εκπομπή και δεν μπορεί η –όπως πρέπει να είναι- αυθόρμητη παρουσιάστρια να διαβάζει την κάθε πρότασή της. Έτσι ο γερμανός, ανάμεσα σε πολλά άλλα που έκανε για να ενδυναμώσει και να οργανώσει την εκπομπή ήταν να καταργήσει το «μηχάνημα ανάγνωσης» και να αφήσει τα πράγματα πιο χαλαρά αλλά σαφώς, πιο δομημένα.

Τώρα, όπως αναφέραμε, το ίδιο πρόσωπο έχει αναλάβει το «Δέστε τους» και σημειώνοντας τα όσα γίνονται, ετοιμάζεται και για καινούργιες αλλαγές. Οι οποίες, θα είναι άμεσες και δη, τον επόμενο μήνα. Μπορεί τα λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της εκπομπής να έχουν δημιουργήσει αρνητικά αποτελέσματα αλλά μετά το «ξεκαθάρισμα» που έγινε, φροντίζουν τώρα στην αναδιοργάνωση της εκπομπής. Βέβαια στο… παρασκήνιο έχει να αντιμετωπίσει και ορισμένους από τους «εκδιωχθέντες» που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του καναλιού της Κάντζας και του… σούρνουν διάφορα. Αλλά μάλλον του γερμανού το αυτί, δεν φαίνεται να ιδρώνει…!  

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε