Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Αρκετές θα είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον επόμενο μήνα, με στόχο να προσελκύσουν στη συχνότητά τους περισσότερους τηλεθεατές, ιδιαίτερα αυτούς που ανήκουν στο λεγόμενο «δυναμικό κοινό».

Μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη διοίκηση, όπου η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ανέλαβε τη διεύθυνση προγράμματος, το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού, από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου, διαμορφώνεται ως εξής:

Οι εκπομπές «Πρώτη γραμμή» με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, «Magazino» με τον Γιώργο Αυτιά και «eXceLent» με τη Χριστίνα Λαμπίρη θα συνεχίσουν να μεταδίδονται τις ίδιες ώρες. Αμέσως μετά όμως, στις 14:00, θα μεταδίδεται η καινούργια εκπομπή με την Άννα Δρούζα.

Η παρουσιάστρια επιστρέφει μέσα από το κανάλι του Φαλήρου με τον ίδιο τίτλο, δηλαδή «Μπορώ», της εκπομπής που παρουσίαζε για πολλά χρόνια. Ωστόσο η συγκεκριμένη εκπομπή είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα μία μέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 4 Μαρτίου και θα ολοκληρώνεται στις 16:10 που θα προβάλλεται η εκπομπή «Μαγειρεύω οικονομικά» με τον Βησσαρίωνα Παρθένη. Στη συνέχεια, από τις 16:50 έως τις 17:50 η Ελένη Ψυχούλη μέσα από την εκπομπή της «Chef στον αέρα» θα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της, ενώ στις 17:50 θα προβάλλεται η κωμική σειρά «Μεζεδοπωλείο» με τους Παύλο Χαϊκάλη, Κώστα Αποστολάκη και Κατερίνα Σαβράνη.

Στις 18:00 όμως, καθημερινά ο ΣΚΑΪ θα περνά ξανά στην ενημέρωση όπου με την εκπομπή «Σκάι με τον Νίκο Ευαγγελάτο» έως τις 20:00 θα μεταδίδει τις τελευταίες εξελίξεις, σχολιάζοντας την επικαιρότητα της ημέρας. Αμέσως μετά θα προβάλλεται η αμερικάνικη σειρά «Χαβάη 5-0» που θα ολοκληρώνεται στις 21:00 για να μεταδοθούν «Τα νέα του Σκάι» με τη Σία Κοσιώνη.

Αυτό είναι λοιπόν το καινούργιο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ όπως θα διαμορφωθεί από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τα στελέχη του σταθμού προγραμματίζουν και κάποια ακόμα αλλαγή στο καθημερινό τους πρόγραμμα που όμως, θα γίνει μετά τα μέσα Μαρτίου με σκοπό κυρίως το «δυναμικό κοινό»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε