Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αλλαγές στον «Τροχό της Τύχης»

Αλλαγές στον «Τροχό της Τύχης»

«Όποιος γυρίζει κερδίζει» αλλά εκτός από αυτούς που λαμβάνουν μέρος κερδισμένο είναι και το STAR που «αναβιώνοντας» το γνωστό τηλεπαιχνίδι στη χώρα μας κερδίζει τηλεθεάσεις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς έδωσαν ξανά το πράσινο φως στον «Τροχό της τύχης» και μάλιστα αποφάσισαν να… ποντάρουν ακόμα περισσότερα σε αυτόν.

Έτσι ο «Τροχός» στήνεται σε καινούργιο σκηνικό με σκοπό έως τα τέλη Αυγούστου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχοντας δίπλα του την Τζούλια Νόβα να υποδεχτούν τους διαγωνιζόμενους. Οι αιτήσεις συμμετοχής μάλιστα είναι χιλιάδες και συνεχώς αυξάνονται καθώς παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια διεθνώς. Το σκηνικό που θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες είναι ακόμα μεγαλύτερο ώστε να χωρά και περισσότερους θεατές, ενώ μία ακόμα αλλαγή που θέλουν να κάνουν τα στελέχη του STAR εκτός από το πλατό είναι και ότι σκοπεύουν στον καινούργιο κύκλο να υπάρξουν κάποια επεισόδια με τη συμμετοχή καλεσμένων από το χώρο του εγχώριου θεάματος που θα παίξουν με σκοπό να δοθούν δώρα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τέλος, μία ακόμα αλλαγή που εξετάζουν στο STAR είναι μήπως την καινούργια σεζόν ο «Τροχός της Τύχης»… μετακινηθεί λίγο στην ώρα προβολής του από τις προηγούμενες σεζόν, αλλά αυτό θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Στόχος τους πάντως είναι ο καινούργιος κύκλος του τηλεπαιχνιδιού να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε