Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αλλαγή φρουράς στην ενημέρωση της ΝΕΤ

Αλλαγή φρουράς στην ενημέρωση της ΝΕΤ

Η έντονη επικαιρότητα θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι καθώς υπάρχουν πολλά θέματα –και… μέτωπα!- ανοιχτά.

Παρ’ όλα αυτά, καλοκαίρι γαρ και η μία μετά την άλλη η εκπομπή ρίχνουν τίτλους και οι παρουσιαστές τους αποχαιρετούν τους τηλεθεατές, ελπίζοντας ότι την επόμενη σεζόν θα είναι ξανά on air. Ωστόσο, λόγω της έντονης ειδησεογραφίας, είναι σίγουρο ότι μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχουν αρκετές ενημερωτικές εκπομπές.

Έτσι και στη ΝΕΤ, μπορεί κάποιοι να φύγουν για να κάνουν διακοπές αλλά κάποιοι άλλοι θα βρεθούν στη θέση τους, συνεχίζοντας να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για όλες τις τρέχουσες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, αθλητικές και πολιτιστικές εξελίξεις με ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων, καθημερινά, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Από τις 16 Ιουλίου λοιπόν και μέχρι τις 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί αλλαγή φρουράς στην ενημέρωση του σταθμού αφού ξεκινά η «Ενημέρωση στη ΝΕΤ». Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 07.00 μέχρι τις 10.00 και θα είναι με εναλλασσόμενους παρουσιαστές από το δημοσιογραφικό δυναμικό της ΕΡΤ, που θα προσπαθούν να δώσουν τον ειδησεογραφικό παλμό της ημέρας. Οι δημοσιογράφοι που θα εναλλάσσονται στην παρουσίαση θα είναι τις καθημερινές είναι οι Β. Γιακουμής, Β. Μπεσκένης, Γ. Χρηστάκος, Δ. Μποτώνης, Α. Καββαδία, Κ. Τσουρός, Γ. Τρουπής και τα Σαββατοκύριακα οι Γ. Σκάλκος, Ν. Μελέτης, Τ. Σαράντης, και Γ. Ευσταθίου. Στη νέα αυτή ενημερωτική εκπομπή θα συμμετέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί των δελτίων Ειδήσεων και των Ενημερωτικών Εκπομπών της ΕΡΤ.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι την επόμενη Παρασκευή 13 Ιουλίου θα ρίξει τίτλους τέλους η εκπομπή «Πρωϊνή Ενημέρωση» με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη και αναμένεται να επανέλθει στο πρόγραμμα τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Επίσης, η εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» με τη Μαρία Σαράφογλου διακόπτεται, λόγω θερινών διακοπών, την Παρασκευή 20 Ιουλίου και θα επανέλθει στο πρόγραμμα τη Δευτέρα 27 Αυγούστου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε